/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3 -2
    Evet anime izliyorum çocukluğumdan beri.(Yabancı dizilerimide izlerim orası ayrı)

    Peki sizin bunla sorununuz ne?

    Gidip kurtlar vadisi, medcezir gibi dizileri izlemedim diye mi bu siniriniz?

    Bana her hafta yenisi çıkan 2 dakikalık düşünmeyle oluşturulan saçma aşk dizilerinden daha güzel ve keyifli geliyor.

    Tamam arasıra taktan animeler gibi olabilir.Ama sırf bunları izleyip(hatta izlemeyip çünkü bizim insanlarımız kendi kararını bile veremeyip milletin kararına uyan bkz:koyun pgibolojisi insanlar) tüm animeleri taktan birşey sanmak cidden çok yanlış birşey beyler.

    Hangimiz pokemon izliyip evde bir o yana bir bu yana zıplamadı?

    Hangimiz Beyblade izliyip hayranlıktan kudurmadı?

    Hangimiz Yu-gi-oh izliyip pişti kağıtlarıyla sabah akşam oynamadı?

    Bunları geçtim anime cidden çok uğraş gerektiren bir sanat. Evet çizgifilmdir.Ama hitap ettiği yaş kitlesi olsun çizimleri olsun 30 dakika da yapılan Trt çocuk çizgifilmlerinden Bin kat üstündür.

    Ve sen daha bunları bilmeden çok uzun süre emek verilmiş animelere taktan uyduruk ve izleyenlere de sus kes animeci anneni gibem, anime izleyenler veled'tir(Belki bir nebze burda haklı olabilirsiniz, aslında hayır değilsiniz ama 3-4 yıl önce JoyGame Wolfteam'i kuran şirket JoyOtoku diye bir alan oluşturdu ve Wolfteam oynayan kitlenin çogu oraya geçip "Anjmeciyhz zamQii xd" diye dolaşmaya başladılar belki onlardan etkilenmişsinizdir diyicem de gram etkilendiğinizi sanmıyorum),animeciler sabah akşam hentai izler(ki bunu söyleyenlerin 7/24 ferre izleyen tipler olmasıda komik)

    Kısacası yapmayın beyler gerek yok böyle şeylere.Biz hepimiz biriz kendi aramızda bölünüp saflara ayrılırsak ne anlamı kalır?
    ···
   tümünü göster