/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
  1. 1.
    +2
    Madem ülkede herkes güzel insan neden kimsenin ölen erkekleri sahiplendiği yok.

    Onlarca şehidin cesedi arşa mi kalksın fark etmemiz için? Neden hic bir avukat göz göre göre terör yandascisi devlet başkanlarının paraları örgüte yedirdigini kovalamıyor?

    Türkiye uyuşturucudan ve ailevi sorunlardan hayatını kaybeden erkek sayisi kadinlarin normal ölümünden daha fazla. Ama hic biri olmamış gibi.

    Adamın biri karisi örgüte yardim yataklık yaptı diye (benim görüşüm) karısını evden kovuyor karısı bunu yediremeyip kocasını öldürüyor ve hdpli vekil kadın ceza evinden çıktıktan sonra kendisine taziyede bulunuyor kadın ise allah sizi başımızdan ekgib etmesin diyor ama kimsede ses seda yok çünkü kocası onu fuhuşa zorladi dimi.

    Birisi 1.5 milyar borcunu odeyemedi diye kendini kopruden atmaya kalkarken onu teselli etmek yerine atlayacaksan atla aşağı kaç saattir köprüyü tıkadın trafik senin yüzünden sıkıştı der ama unutulup gider.
    bilin bakalim bu lafi söyleyen arkadaşın cinsiyeti ne?
    Ozgecan ARSLANiN ve diğer hayatını vahşice kaybetmiş kadınlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. AMA BU ÜLKENiN ERKEGi, ADAMi, BAS TACi KiSMi OLAN ERKEKLERiN DE KATLiAMiNiN GOZDEN KAÇMASINA VE UMURSANMAMASiNA AYAR OLUYORUM YANDAŞCi huur ÇOCUKLARI

    Ölenin amı yok ya kimsenin dikkatini çekmiyor

    edit.. imla
    ···
   tümünü göster