/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +17 -2
    Beyler yeni çıkan Pokemon oyununu bile bilir. Millet etrafta pokemon izi sürüyor.

    Bizim aile çekirdek aile. Dedem var 80 yaşında. Dün hep beraber yemek yerken 4 kişilik bir grup kapımızı çaldı. Hayırdır diyerek açtım kapıyı.

    + Buyur birader ne var?
    - Sizin evde pokemon var hem de nadir bulunanlardan. Onu alıp gitcez.
    + Evde pokemon falan yok beslemiyoruz kardeşim!
    - Tatsızlık çıkarmayın lütfen alıp gidelim.
    + Ne saçmalıyon birader hadi işine!

    diyerek kapıyı yüzlerine kapattım. Lakin bu arsız zütverenler kapıyı yumruklamaya başladı. Bi eleman yanında balta getirmiş kapıyı kırıyorlar. Evde bir bağrış çağrış oluştu milleti mi sakinleştirim elemanlara mı müdahale edim derken kapı paramparça oldu elemanlar hurra içeri daldı durduramadık.

    Birisi kamerayı açtı sinyal takip ediyor. Gittikçe de dedemin odasına yaklaşıyor. Dedemin odasına girdiler hızlıca baktık kamerada dedem pokemon olarak gözüküyor. Hepimiz şaşırdık. Fakat bi sorun vardı ki o da dedemin hiç özel bir gücünü farketmemiş olmamızdı. Dedemin bu sırrını ifşa etmesi için biraz üstüne gittik.

    Bunun üzerine bize bir yeteneğini gösterdi. Boğazında bir harıltıyla birlikte yeşil bi sıvı biriktirip ışık hızıyla duvara tükürdü. Sıvı, duvarı yavaş yavaş eritiyordu. Meğersem dedem 80 level çok değerli bir pokemonmuş. Gerçek adı "Muk" muş.

    Bunu farkeden elemanlar çabucak poketopunu çıkardı dedemin üzerine fırlattı. Koskoca adam bir poketopun içine sığıverdi ağzımız açık kaldı. Ama kendisi çok inatçı olduğu için bi kaç sallantıdan sonra poketopundan çıkmayı başardı. Elemanlar tekrar attı, tekrar çıktı dedem. Bu böyle bi kaç defa gerçekleşince dedeme kürekle daldılar zorla soktular poketopuna. Yani dedeme zorla sahip oldu binler.

    Şuan intikam almak için hazırlanıyorum. Ebelerini 29 cm lik yaldızlı poketopuma hapsetmeye gidecem. Taktik verin.
    ···
   tümünü göster