/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +84 -12
    ilk okul ikinci sınıfta Eistein gibi sınıf hocamın " gerizekalı alın bunu okuldan " demesiyle babam beni okuldan almıştı. Bende okul koridorlarında " bir gün atomu parçalayıp dildo yapıp size hediye edecegim " diye bagırarak okul hayatımı sonlandırmıştım.

    Babam gilde okul hocama inanmamış, beni manisada ün salmış bir pgibiyatri profesörüne zütürmüş ben dışarda, annem ve babam içerde sonuçları dört gözle beklemiştik.
    Doktor odaya girip "bildiginiz gerizekalı bu" demişti, annem babam şaşırmış ben züt Eistein gibi beklentileri boşa cıkarıp bir dahi degilde gerizekalı oldugumu tastikletmiş kendimle dönek olmadıgım için gurur duymuştum.

    Gelelim asıl konumuza, hergün binlerce yerimden ısıran neidüğü belirsiz yaratık, sivrisinekler bu soktugumun hayvanları, hergün litre litre kanımı emmekten bıkmamıştı.

    Bende kasap hayrinin " bu çocuk süper zeka olur" sözüne güvenerek isviçredeki cern sanrallerindeki profesörlerden daha zeka dolu bir plan yaptım.

    Evin karşısındaki hırdavatçıdan dört metre kare ebatlarında siyah bir naylon aldım.
    Gece pusuya yattım ve naylonu güzelce zütüm kadar bir yuvarlak kestim ve gece olunca domaldım kestigim naylon deliğini tam zütümün üstüne gelecek şekilde ayarladım.

    zütümün arasınada bir tahta parçası koyarak beklemeye başladım, gelen sivrisinek, züt deliğimden ısırmaya başladılar, sonra zütümdeki bakterili yerden ısıran sivrisinek, ayyaş gibi yalpalaya yalpalaya yere yıgılmaya başladı sabaha kadar onlarca sivsirinek ölüsünü harman gibi yığdım.

    Ve sonra sabah pencereyi açıp " ZEHiRLEDiMLAN SiZi KAHPE ÇOCUGU SiVRiSiNEKLER " Diye nida attım.
    Bir daha asla bir sivrisinek beni ısırmadı, sonradan duydumki "oraya giden bir daha geri dönmedi" diye bahsediyorlarmış benden.
    ···
   tümünü göster