/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +88 -3
    Vatanını terk edip ülkemize sıgınan hiç bir faydası olmayıp ülkenin anasını belleyen vatandışlık verilecek olan suruyelilere tokiden ev verilecek. Şuan için 100.000 konut düşülüyor.

    http://www.aktifhaber.com...lestirilecek-1367409h.htm

    Am k yerinde binlerce şehit ailesi yiyecek yemek bulamayıp barakada yaşasın bize faydası olmayan cinsi cibiliyeti belli olmayan suruyiyelire ev verilsin.

    Vatanı için kolunu bağagını kaybedip geri kalan hayatını ekgib olarak sürdüren gazilerimizin protezleri verilmesin parasını ödeyemdiği için haciz gelsin.
    http://www.sozcu.com.tr/2...aziye-ikinci-ayip-848099/

    Bizim vatandaşımıza yağmurlu havada su yok ama suruyeliler rahat etsin diye elinden gelinen yapılsın tabi.

    Suruyelilerin yetenekli okmuş olanlarından faydalanacakmış devlet! A m k yerinde binlerce öğretmen atanamadı çoğu polis dersanede öğretmenlik yapıyor diğer kalan kısmı pigiboliji bozuk bir biçimde intihar ediyor hatta çöpçülük yapıyor. Ama olsun suruyelilerde yetenekliler var onalardan faydalınınıcaz.

    http://www.sozcu.com.tr/2...retmen-copcu-oldu-284279/

    Ben artık kendimden utanıyorum malum partiye oy vermedim ama bütün suç bizde gibi hissediyorum.

    Umarım maaşları kesilen emekliler atanamayan öğretmenler şehit olan askerlerimiz suçsuz yere yargılanıp adalet arayan vatandaşlarımız , aç aç gezip okumaya çalışsan öğrenci kardeşlerimiz aklına başına alır da 2. sınıf insan muamelesi görmekten kurtuluruz inşallah.

    Edit 1 : Arakdaşlar allaha şükür arkadaşlarımız olayların farkında.

    @sehzadenin sag dassagi arkadaşımın dediği gibi ben oy vermedim ama olan olaylar karşında utanıyorum oy verenler ne durumdalar acaba.
    Gerçi Havaalanı saldırısında 36 tane kişinin hayatını kaybetttiği saldırının ertesi gününde köprü açılışı oldu. Bir çok vatandaş göbek atıp oyun havası oynadı. Bu durum bile herşeyi açıklıyor.
    ···
   tümünü göster