/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +103 -2
    Ulan şu habere bak be yazık olsun be yazık. Gitti bir de bunlara vatandaşlık verdi. Kendi toprağını bırakan bu iğrenç insanlar şuan TÜRKIYE vatandaşı.

    El kadar çocuğa tecavüz ne huurnun evlatları. Bunun kabulu olmaz ama bir de camide. Sözde müslüman bunlar. Sözde biz karılarımızı açık giydiriyoruz. Senin ben ananı gibeyim.

    Şimdi bu zihniyet. Camide el kadar çocuğa tecavüze kalkışan bu insanlar gidip üniversiteye giricekler hemde SINAVSIZ. Bu toprağın insanları ise gidicek yıllarca kitap başında kenidini çürütücek.

    Günde 12 saat çalışıp çocuğunun okul parasını karşılamaya çalışıcak anne ve babalarımız var bide. Elin suriyelisi hem dilenicek hem duygu sömürücek hemde karşılıkız 1000 lira alıcak sokarım böyle işe.

    Devletin bursluluk sınavı var ancak onunda parasını sonradan senden alıyor. Allah'a şükür bu sınava girmem gerekmedi durumumuz iyi ama ben bu haksızlığa dayanamıyorum.

    Ülkemde ben böyle insanları istemiyorum. Bu toprağın çocukları ezilip bunların yükselmesi zoruma gidiyor. Adam gibi bir kaç tanesi var sözüm onlara değil ama topunun amk.
    ···
   tümünü göster