/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1 -1
    Mesele bu mudur ?
    iki insan gibi birbirimize neden değer vermiyoruz ?

    Yada soru şu olsun kızım sana değer verdim bana niye değer vermedin ?

    Sevdicegim dedim karşılıksız çok uzun zaman sevdim beni niye sevmedin ?

    iki yıl heba ettim sana, senin haberin bile olmayan zorluklara sırf senin icin katlandım, bana niye engel attın ?

    Evet beyler aklımdaki sorular bunlar peki neden bu soruları buraya yazdım, neden bu soruları o kıza sormuyorum ?

    Neden şu ki kız bana engel attı beyler sadece reelde gorusebilirim ama o ihtimal bir yolcunun uçak kazasından kurtulma ihtimalinden daha az ve bu durumu adam akıllı paylaşabileceğim insan yok çevremde sorsan arkadaşım, kardeşim çok ama tutup dertlesebilecegim kimsem yok.

    O yüzden buradayım beyler beni en iyi anlayan sizlersiniz.

    Beyler bahsettiğim kız çok güzel minyon tipli bir kız.
    Ben ortalama bir vücut biraz zayıf ama yakışıklı bir kardeşinizim.
    Tipimle kesinlikle ovunmuyorum çünkü güzellik geçici yarın birgün yaşlandıgımda eser kalmayacak yakışıklı halimden bunun bilincindeyim.
    Her neyse ben bu bahsettiğim kızla tam 2 sene geçirdim evet beyler rakam az geliyor olabilir ama bu iki sene yirmi sene gibi geldi çok zorluk çektim, fedakarlık yaptım , kendime birşey almadım ona hediyeler aldım üstelik bunu yaptığım halde bana dedi ki "ya sende biraz tarz takilsana" ulan para mı var takılalım olanı senin mutluluğun için harcıyorum ama yok anlamıyor gormuyor.
    Bunlarıda geceyim beyler ben yakın bir zamanda çok kötü bir dönem geçirdim baya sıkıntılı bir dönem oldu gelecekle ilgili şeylerim baya çalkantılı oldu bu sırada ben ne yapacağım diye düşünürken bu kız bana yok konusmayalim doğru değil tarzından gibtiri taktan nedenlerle tekmeyi bastı.
    Bununla birlikte iyice çöktüm beyler kendimi bilgisayara hapsettim unutmak istedim unutamadım asosyal oldum online oyunlarda kendimi uyusturdum hayatım kabus oldu beni gören acır gözle bakıyordu o kız ise bir yerlerde baba parasıyla cafe cafe gezip resimler snapler atıyordu çok mutluydu benden kurtulmuştu çünkü.
    Beyler artık herşey yoluna girmeye başladı inşallah birgün o kızdan ayar niteliğinde intikam alırımda buraya onun için entry girerim.
    ···
   tümünü göster