/i/Tespit

  1. 1.
    +43 -25
    Mersin:Yaşadığım şehirdir Türkiye'nin en güzel şehrine oynayacak bir şehirdir. Yazın yaylaya çıkın yoksa gavur dıbı gibidir buralar. Sıkıntısı şehir merkezinde düzgün bir plaj yoktur. Bazı yerleri çok çarpık kentleşmiştir. Suriler dolmuştur. Sahil bir numaradır(surilerden önce)ilçelerindeki plajları güzeldir.

    Adana:Bir Adanalı Mersin'den geldigimizi öğrenince niye buraya geldiniz Mersin daha güzel orda gezin demişti.Bu açıklamaya yeter.Ama Balcalı Üni kampüsü ve Sabancı cami civarı güzeldir. insanlar değişiktir.

    Yozgat:Memleketimdir. Aslında bizim köy Yozgat merkeze en uzak yerlerden. Yozgat merkezde çamlıktan başka bir tak yoktur bir de gibimsonik bir avm vardır yimpaş diye. Aydıncık Kazankaya Kanyonu ve Akdağmadeni güzel yerlerindendir.

    Çorum:Doğduğum yerdir tek bir cadde boyunca bir kaç km giderseniz tüm şehri gezmiş olursunuz.Bi tene saat kulesi vardır. Dünyanın merkezi felan degildir.

    Kayseri:Meydanı güzeldir. Elmacıoğlu iyi yemek yapar(Yanlış hatırlamıyorsam elmacıoğluydu).Şehir düzenlemesi baya iyidir.Ama yavaş yavaş içine sıçmaya başlamışlar. Tarih ve çemen kokar.

    Niğde:Çorumun iki caddeli versyonudur hatta 1.5 caddeli ünisinden dolayı biraz gelişmiştir. Patetes reklamlarına kanmayın artık niğde de patates cok az ekilmektedir. Mado güzeldir.

    Konya:Kayseri'ni bi ton büyük versyonu icinden geçtim. Gezmedim.

    Afyonkarahisar:Dinlenme tesisinde sucuk yeyin. Buranında içinden 4 kez felan geçtim. Normal Anadolu şehri Karahisar Kalesi güzel görünmüstu dışardan.

    Denizli:Üniversite ve Çamlık tarafında kalmıştım. Güzel şehirdir çamlığa gitmenizi tavsiye ederim. Pambıkkaleye de uğrayın.

    Aydın:içinden geçtim klagib bir chp şehri yollar bozuk kücük ve şirin bir şehir. Merkezindeki efe heykeli güzeldir.

    izmir:Güzel izmir. Fotoğrafa meraklıysanız şirincede şarap dükkanlarının renkleri çok iyi.

    Çanakkale:Küçük güzel izmir ve tarihi hissediyorsunuz. Kıllarınız esas duruşa geçiyor. Kesinlikle gidin ve ilk gün boğaz manzaralı bir kahvaltı yapın. Fotoğraf için iyi.

    Amasya:Güzel şehirdir.Ali kayasında Yamaç Restaurant a çıkın ve yemek yeyin manzarayı izleyin. Yeşil ırmak kenarında da yütümeyi ihmal etmeyin. Konaklar ilginizi çeker. Fotoğraf için iyi.

    Samsun:Güzel şehirdir eski tütün fabrikasını avm yapmışlar. Oraya gidin hoş bir görüntüsü var. Sahilde yürüyün domuz görürseniz kovalamayın.

    Ordu:Boztepeye çıkın ve şehri seyredin.Şehir merkezini fazla bilmiyorum klagib bir karadeniz şehir merkezi.

    Trabzon:insanların katıksız öküz olduğu yer.Bir ögretmen eylem yapıyordu lan hiçbiri mi merak etmez ne yapıyon burda diye ben gidip sorduydum o adam dışında topu maldı mk.Şehir olarak idare eder yaylalara çıkın. Uzun göle gidin her yer iranlı ya da arap mk neyse. Uzun göle sahip çıkmamış mallar.Hep bina dolu.

    Rize:Şehir olarak Trabzonun küçüğü yaylalara çıkın. Fırtına deresinde rafting yapın. Balık yeyin. Trabzon'a göre daha iyidir. Aydere çıkın. Fotoğraf için güzel.

    Artvin:Gitmedim ama borçka karagöl e gidin babam dediydi güzel yermiş. Hopa'da bi tak yok.

    Mardin:Çok güzel bir şehirdir.(Burda kastım eski Mardin)Mor Gabriel e ve Dayrulzafaran Manastırlarına gidin. Midyatı gezin. Dara antik kentine gidin ve çocukların sizi gezdirmesini keyifle seyredin. Merkezinde bir kafede oturun mezopotamyaya karşı nargilenizi için. Fotoğraf için mükemmel.

    Hatay:Belen geçidinin oralar benim hep ilgimi çekti. Reyhanlı baya rüzgarlıdır. iskederun a gidin. Samandaği'na gidin.Şimdi hep suri vardır.

    Ankara:Başkentimiz gidip görülmeli. Anıtkabir,Hamamönü,7.cadde, Tunalı hilmi, kızılay,çayyolu,50.yıl parkı, Kocatepe Cami, Hacı Bayram-ı Veli Cami, Ulucanlar Cezaevi vs vs.

    Bolu:Bende yeri ayrıdır. Cennetten bir köşe. Gölcük,Abant ve en önemlisi Yedi göllere gidiniz. Beğeneceksiniz.Fotoğraf için süper.

    Batman:Hasankeyfe gidin sular altında kalmadan ve mağralardan birinde kahvenizi yudumlayın.

    Nevşehir:Peribacalarına gidin farklı bir dünya gibi. Fotograf icin guzel yer.

    içinden veya yakınından geçtiğim şehirler:
    Balıkesir
    Bursa:Gidin
    Eskişehir:Güzel derler
    Kütahya
    Karaman:Gitmeyin mk yol düserse gidin
    Gazi Antep:Gidin
    Şanlı Urfa
    Aksaray:Bi tak yok
    Osmaniye
    Kırıkkale
    Gümüşhane:Ziganaya doğrü çıkın
    Giresun:Gidin güzel yerdir
    Manisa:Salihliden gectiydim güzel yerler bağ hep
    Uşak:Klagib Anadolu şehri

    Bi istanbul a gidemedim mk

    Foto:Yozgat Aydıncık Şebek denilen bir dağ
    Rakım:1400

    edit1:Bunun neyini ekgibiyonuz la merak ettim
    ···
   tümünü göster