/i/Hayvanlar

  1. 26.
    +1
    ARKADAŞIM GÖRSÜN DiYE BURAYA YAZIYORUM HAKKINI HELAL ET

    kardeşim barınakta vardır ama yavru felan istiyorsan alman lazım çünkü barınağa birakılmış hayvanlar genellikle büyümüş oluyor adamlar zevkini aldıktan sonra ya atıyor ya barınağa bırakıyor ben 1 hafta önce gittim yavru bir köpek baktım barınağa olmadığı için gittim 2.5 aylık bir golden aldım 500 tlye patladı bana + aşı + mama baya masraflı gidiyor şuan ama mutlu ediyor sonuçta eğer ben aşı felan yaptıracak durumum yok diyorsan barınakta yaşını doldurmuş nice hayvanlar mevcuttur.

    EDiT: beyler ben zaten yavru bir golden istiyordum onuda bulamadım bahçeli bir evim yok evin içinde beslemek için golden cinsi ideal ondan satın aldım küfür etmeyin.

    EDiT2: beyler kızlara hava atmak için almadım küçüklüğümden beri hep istediğim şeydir ama annemin köpekleri hep öldüğü için bize hayvan gelmiyor deyip hep ertelemişti bende kendi paramı kazanmaya başlayınca ilk işim bir köpek almak oldu.

    NOT: KARDEŞiM AŞILAR ÇOK PAHALI DEĞiL TEK SENi KEŞKE DEDiRTECEK OLAY MAMA HER MAMAYI YER AMA KiMiSi TÜY DÖKER KiMiSi HASTA EDER YEDiĞi VE HER HANGi BiR gibINTI ÇIKARTMAYAN MAMAYI BULMAK iÇiN BAYA YORULUCAKSIN.

    NOT2: Kardeşim aşılar her yıl tekrarlanması lazımmış yani büyükte küçükte alsan aşılardan kurtulamazsın benim sana vereceğim tek tavsiye sakın dişi alma dişinin kanaması oluyor sinirinden evi yıkar
    ···
   tümünü göster