/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +27 -6
    Beyler , her şeyi makaraya alıyoruz her şeye gülüyoruz tamam da, bi durup halimize baksanıza lan. Ülkeyi ne olduğu belli olmayan lise mezunu bi çomar ele geçirmiş, istediği gibi oyun oynuyor.
    Bu ülkede sayısız yapının stadın caddenin ismi Atatürk olduğu için değiştirildi, akp vekillerinin isimleri verildi. Bu ülkede teröriste "sayın" denildi, şehidimize kelle denildi. Bu ülkede Türküm demek ırkçılık, k*rdüm demek özgürlük oldu. Bu ülkede üniversite kampüslerinde apo bayraklarıyla halay çekilip slogan atılır oldu. Bu ülkede çıkar kavgaları yüzünden binlerce asker polis görevinden alındı, bu ülkede istihbarat yok oldu, MiT olayları haberlerden izler oldu, bu ülke arap yalaması oldu, arap kralı öldü 3 gün yas ilan edildi, yüzlerce insanımız öldü haberlere 2 dakikalığına konu olup unutuldu. Bu ülke mülteci kampı oldu, bizim insanımız zor bela yaşarken suriyeliye bedava yiyecek eğitim konaklama imkanı verildi, yetmedi vatandaşlık verilecek.
    Beyler, biz Türküz. Eğer Mustafa Kemal'in 100 yıl önce getirdiği çağdaşlığı, mükemmelliği 100 yıl sonra kabullenemeyen arap yalaması bi hırsız ülkeyi devralmışsa, bu bizim ayıbımızdır. Herkes kendinde suç arasın. Chplisi Atatürkün izinden çıktığına yansın, Mhplisi hiçbir katkı vermeyen liderine oy verdiğine yansın, akplisi biraz kitap okusun, hdplisi gibtir olup gitsin.
    Artık bişeyler yapmak gerek, Türkiye Cumhuriyeti'nde azınlık olarak yaşamaya başlamadan önce bişeyler yapmak gerek beyler. Buyrun Mustafa Kemalin sözleri:

    Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
    ···
   tümünü göster