/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +7 -3
    Siz ne salak heriflersiniz yeter be.Dinden taktan anladığınız yok geçmiş fetva veriyosunuz. Bunu söyleyen inşallah Müslüman değildir. Allah hidayet Nasip etsin bi o kadarda şuku atanlar var. Başka bişey demiyorum. Yeni fark ettim bide salak demiş bir Müslüman olarak tabi küfür etmicem ama Salak demeye hakkın yok. Dini görüşün ne olursa olsun.

    Sen ordaki güzelliği anlamazsın iyi makamlı birinden arapça Kur'an dinle anla. insanın içi titriyor içi .
    ···
    1. 1.
      +5 -1
      Lan oğlum miras, borç hukukundan, kadinlarin aybasindan bahseden ayetler dahi okununca ağlayabiliyorsunuz ya ne diyeyim size. Herkesin derdi kulağa hoş gelmesi olmuş içinde ne dediği kimsenin umrunda degil. Devam edin devam. Allah sizin gibi sekilcilere hidayet nasip etsin de siz kurtulun su kafadan
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeş ondan bahsetmiyorum. Tabikide anldıbınıda okuyup öğrenmek farzdır. Allah'ın kelamı tabikide kulağa hoş gelecek. Ayrıca her ayettede ağlanılabilir sonuçta Allah'ın kelamı(Başlığa bu kadar sert çıkmamın sebebi adam salak demiş okuyanlara dikkat et sadece arapça okuyup anldıbını okumayanlara dememiş.)
      ···
    3. 3.
      0
      Panpacım eğer düzgün okusan adamın senin gibi düşündüğünü anlardın. Editten önceki parantez içinde aynen şöyle yazmış: "(Sözüm arapçayı ana dili gibi bilipte her cümlesini anlayana değil, bilmeyipte okuyunca bi tak yaptığını zannedenedir.)" Yani diyor ki arapçayı öğrenip kuranı anlayarak Arapça okuyana lafım yok, ama sadece arapça okumayı öğrenip hiçbir tak anlamadan okuyana salak diyor. Haklı değil mi? Bu paragraf gözünden kaçtı herhalde bence bi editleyip özür dile. Adamın dinini sorguladın resmen.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster