/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +18 -1
    Bayramın üçüncü günü misafirler geldi gitti derken evde sıkılmaya başlamıştım. Bayramda dışarı çıkıp nereye gitsem diye düşünürken her yerin kapalı olduğu sadece Avm nin açık olduğu biliyordum.Bu seferde Avm de de ne yapılır nasıl zaman geçirilir diye düşündüm
    -çünkü pek Avm'ye giden bir insan değildim daha çok dışarıya çıkarsam arkadaşlarımla halı sahaya veya dürüm yemeye giden birisiyim- Sinemaya gitmeye karar verdim nereden baksan 3 senedir sinemaya gitmemiştim yapacak bir şey yoktu en mantıklısı buydu. Yalnız başıma gidecektim çünkü en yakın arkadaşlarımın
    1-2 tanesi dışında neredeyse hepsi bayramlaşmaya köylerine gitmişti. Onlara mesaj attım onlarda en yakın akrabalarının geldiğini dışarıya çıkamayacaklarını söylediler mecburen tek başıma sinemaya gidecektim. Yanıma bütün paramı almamayı düşündüm çünkü yalnız başıma çok para harcamayı sevmiyorum onun yerine topluca harcamayı seven biriyim. Sinemanın 7-8 tl olduğunu düşündüm çünkü en son gittiğimde 5 tl ye seyretmiştim.Ama yinede yanıma 11 tl aldım ne olur ne olmaz diye. Neyse Avm ye gelmiştim sinemalarda
    Ninja Kaplumbağalar : Gölgelerin içinden filminin olduğunu gördüm ve buna gitmenin en doğrusu olduğunu düşündüm.Çünkü Ninja Kaplumbağaları çok severdim küçükken onlarla büyümüştüm. Saat 18:40'tı filmin seansı 18:45 te başlıyordu aceleyle bileti almak için koyuldum.
    (Çalışan = Ç , Ben = B)
    B=Merhaba, Ninja Kaplumbağa 18:45 seansı için bilet almak istiyorum.
    Ç=Tabi buyrun yerinizi seçin.
    B=Bayram olmasına rağmen ekrandan çoğu yerin dolu olduğunu gördüm ve kalan koltuklardan birini seçtim. Belki indirim yaparlar diye öğrenci olduğumu da ekledim.
    Ç=11 lira lütfen.
    B=Şok olmuştum nasıl sinema 7 lirayken 11 lira olmuştu .Ben sinemayı eskiden çarşıda izlediğimi hesaba katmamıştım heralde orası daha ucuz oluyordu.Ama yinede bir bakımdan sevinmiştim cebimde 11 lira vardı ve verdim .
    Çalışan bileti verirken=
    Ç=Film 3boyutlu olduğu için eğer gözlüğünüz yoksa lütfen büfeden alınız.

    Sinemayı eskiden hep gözlüksüz izlemiştim ve gözlüğün lükse kaçacağını düşündüm, filme 5 dakika kalmasının verdiği aceleyle salona girerek yerime oturdum.
    2 sıra yanımda kız arkadaşlarıyla sinemaya gelen kızı gözüme kestirmiştim göz göze gelmeye çalışıyordum ki ışıklar söndü reklamlardan sonra film başlamıştı.
    ilk başta ekranda sorun olduğunu düşünmüştüm çünkü ekranda her şey 2 tane gözüküyordu ve gözümü olabildiğince alıyordu. Herkesin bundan şikayetçi olup olmadığını anlayabilmek için etrafıma bakındım lakin herkesin gözünde siyah bir gözlük vardı ve hiç de ekranda sorun varmış gibi durmuyorlardı.Bir süre filmi böyle izlerken aklıma bilet görevlisinin filmin 3 boyutlu olduğunu ve gözlük yoksa büfeden alınması gerektiğini söylediği geldi. Büfeye gitmeye karar verdim koltuk yerim D7 y di ve en ortadaydım.O kadar insanı kaldırıp büfeye gittim ve cebimi kontrol ettiğimde paramın olmadığını farkettim şimdi ne yapacaktım para da isteyemezdim ki . Eve geri dönsem dönemezdim şapkam koltuğumda kalmıştı ve mecburen gözlük almadan salona geri döndüm böyle izleyecektim.
    insanların öflemesi pöflemesi eşliğinde -koltuk araları dardı kişiler kalkmadan geçmezdim koltuğuma-yerime oturdum. Sanırsam gözlük sadece ben de yoktu ve böyle izlemek zorundaydım. Gitsem gidemezdim bu kadar insanı geri kaldıramazdım eğer böyle bir şey deneseydim sol tarafımdaki abilerin beni dinlene dinlene döveceklerini hissettim.
    Rezil de olsam bir şey olmayacağını düşünüp hem de paramın boşa gitmeyeceği fikriyle 2 saat filmi bu şekilde izledim. Film sonunda eve kendimi nasıl attım bilemezsiniz neye baksam her şeyi 2 tane görüyordum hayatımda tek ne varsa hepsi 2 tane olmuştu ve bu iğrençti.

    Bu Bugün yaşadığım anı beyler . Bu yazıyıda kardeşime yazdırıyorum mk klavyede tuşlar 2 tane gözüküyor yazamıyorum

    Yarın için göz doktorundan randevu aldık göstereceğiz bakalım inşallah düzelir.
    Beyler bu olay için size sadece şunu söyleyeyim siz siz olun bilmediğiniz, yapmadığınız işe tek başınıza gitmeye kalkışmayın hep yanınızda bu işi bilen bilgili arkadaşınız ,dostunuz ,akrabanız olsun eğer olmasa bile yanınızda epey bir para olsun. Kendinize iyi bakın panpalar gözüm düzelir ve aranızda yeniden dönerim inşallah
    .
    Edit1=Özetin biraz uzun yazılması gözleriniz ağrısın panpanızın halini anlayın diye
    Edit2=Beyler olay 8 Temmuz 2016 Cuma (dün yani bayramın 3. günü) Avm Avşar Sinemalarında yaşanmıştır
    ···
   tümünü göster