/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +8 -1
    HE AMK ORADA DURUMLAR DAHA KÖTÜ DiYE MiLLET TÜRKiYE'DE TACiZ, TECAVÜZ EDiLDiĞiNE ŞÜKÜR MÜ ETSiN NE iSTiYON
    ···
    1. 1.
      +3
      Ablacım bugüne kadar kaç defa tecavüze uğradın? Annen, kız kardeşin, kankilerin kaç kere tecavüze uğradı?

      Bu dünyada öyle ülkeler var ki, orada kadın olarak doğmak demek en az iki-üç defa iğfal edilmek demek. Çünkü o ülkelerin kültüründe, kızı veya kız kardeşi tecavüze uğrayan adam omuz silkmekle yetiniyor. "Alt tarafı ciks yapmışsın, ne önemi var yani?" deyip geçiyorlar.

      Türk erkeği, kızını korumak için seve seve ölür. Ama o Türk erkeği, senin gibi kezoların gözünde bir hanzodan, bir sapıktan ibaret. gibtir git başka bir ülkede yaşa o zaman, bakalım başına neler gelecek?
      ···
    2. 2.
      +1
      ilk olarak cinsiyetim erkek, böyle düşünmek için kız olmana gerek yok biraz aklını kullanabilirsin.

      ikinci olarak ben Türk erkeğine sapık, hanzo vb. tabirler kullanmadım ki Türk erkeğiyle ilgili bir şey söylemedim bile. Senin söylediğin şey şu andan örnek verirsek ülkemizde her yerde bombalar patlarken Suriye'de durum daha kötü diye bu durumu kabullenmekle aynı şey.

      Umarım anlamışsındır da sen elindeki en büyük kozu -kezban yaftalamasını- hiç alakası olmamasına rağmen kullandığına ve beni erkek düşmanı yaptığına göre laf sokmaya çalışmaktan başka bir şey yapmayacak derecede körü körüne bağlandığın fikrinden başka bir şeyi kabulleneceğini sanmıyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        Ulan sonuna kadar haklisin be helal olsun bu tam bir bagnaz kendi fikri disindaki fikirlere tamamen kapali bir kafa. Ve surekli boyle kadin dusmani basliklar aciyor suursuz.
        ···
   tümünü göster