/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +81 -14
    yaklagib 1 ay 1 haftadir filan cekmiyorum. fazla bir sure degil fakat az da degil. oncelikle su anki durumumdan bahsedeyim
    • azginlik yok ustumde
    • milletin orasina burasina bakmiyorum
    • ara vermeye basladiktan 20 gun sonra gibi uykuda bosaldim. sadece bir kere oldu.
    • dinc olmaya filan inanmazdim ama tatil gunlerinde normalde gece 1 de yatip sabah 11-1 arasi kalkan ben, artik o kadar uyuyamiyorum. ne kadar gec yatarsam yatayim 9 10 gibi uyaniyorum. bu cok iyi bir sey beyler.

    peki nasil ara vermeye karar verdim? gecen ayin ikisiydi , lana rhoades in first person ferresiyla bosalmistim. neden bilmiyorum ama bir anda kendimi sorguladim, degigib oldum. ben bosaldim, kiz hala kucagimda ziplamaya devam ediyo. bir de bosaldiktan sonraki o mantikli dusunce sistemiyle ulan dedim su oyunculara bak isleri gucleri bizi hayvan gibi bosaltmak. o anda biraz ara vermeye karar verdim.

    peki ara vermek icin yapmamiz gerekenler ne? cok azarsak ne yapicaz?
    oncelikle;

    • belli bir tarihte ara vermeye baslayin. ornegin "su an ayin 7si, bir ay cekmiycem. sadece bir ay , gerisine sonra karar veririm." (O tarihten sonraki gecen her sure size moral olur. Ornegin bir hafta sonra oha lan bir hafta dayanmisim diyebilirsiniz. Guzel duygu.)

    • ben biraktim demeyin. eger biraktiginizi soylerseniz beyninize bir daha cekmeyeceginizi soylemis olursunuz, boylece 31 daha cazip gelir. sonucta yasak olan sey ilgi cekicidir. sadece bir ay ara vericez. Sonrasina karar verirsiniz.

    en onemlisi;
    • *evde yalnizsiniz ,oldu ki acayip azdiniz, ki bu dogaldir. cunku beyniniz ciplakligi bir sure sonra isteyecektir, farklilik isteyecektir. acin en sevdiginiz ferrelari izleyin. en onemli motivasyonumuz bu olacak. ferre izlemeyi birakmiyoruz ki, sadece cekmiycez. ama en onemli husus ferreyu bastan sona kadar izlemek. atlaya atlaya da izleyebilirsiniz, ama kesinlikle sonunu da izleyin. o bosalma anini izleyin.

    • azginliginizi dindiremediniz mi, baska bi ferre izleyin. farkli ferrelari bastan sona kadar izlemek daha iyi hatta. beyniniz bir sure sonra alisacak ciplakliga, gibiniz 90 derece yukselecek ama bir sure sonra da yer cekimine yenik dusecek.

    yani kurallar basit. bir anda ara vermeye baslayin, tarihi aklinizda tutun, ara vereceginiz sure zarfini kendiniz belirleyin. azdiginizda ferre izleyin.

    ben bir ay demistim, bir ayi gecti. su anda hala yapasim yok. azdigimda acar jessa rhodes, lana rhoades, eva lovia ,nicole aniston izlerim.

    sorunuz varsa sorabilirsiniz. uzun oldu kusura bakmayin

    edit: beyler cekmemek zararli diyorsunuz da birincisi asiriya kacan panpalarim var, kendine hakim olamayanlar var. Yaziyi biraz da onlar icin yazdim. ikincisi birakiyoruz demedim, bi erkek birakamaz zaten sadece duzene oturtur. Haftada bir, iki haftada bir de iyidir. Ben bir ay yamadim ve sorunum yok. Ucuncusu siz cekmeye ara verince zaten uykuda vucut isini hallediyor. O meniyi vucudumuz atmiyor mu?. Benim soylediklerime neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim cidden.

    edit2: ferreyu birakman lazim asil amk aptali diyen eleman grubu. Burda gordugu her memeye dikelten, eliyle gibi arasinda kisa mesafe yapan, gunde 4 posta atmaktan pttyi cokerten elemana bir anda ferreyla 31i biraktirmaya calisirsan geceleri evinin kapisina bekci kopegi dikmek zorunda kalirsin. Eger ferreyu birakmak gerekiyosa ben senin beynini giberek mi biraktiticam he? Kafanda birakacaksin o zaman. O kadr ferreyi birakma basliklari acildi o zaman neden sozluk hala futursuzca bosaliyor . Hic dusundun mu . Bir erkek ferreyu birakamaz. istisnalar da gizlice izliyordur

    SON EDiT: SAGOLUN BEYLER BASLiK YUKARiLARA CiKMiS. EN AZiNDAN 10 iNSAN GORECEGiNE 100 iNSAN GORDU. AMACiM BU iSi DENEMiS BiR iNSAN OLARAK BURADA AZALTMAK iSTEYEN PANPALARiMA BiR FiKiR OLMAK. GORDUGUNUZ GiBi AM iCiN KAVRULAN, DOPAMiN SEViYESi YUKARiDA BiRi GiBi DURMUYORUM. BU KADAR KORKMAYiN AZALTMAKTAN, TECAVUZCU FiLAN OLACAGiNiZ YOK. Ki EGER CiDDEN ARA VERMEYi DENEMEK iSTEYEN EN AZiNDAN BiRKAC KiSi VARSA BYYUK iHTiMAL BUGUN GAZA GELMiSTiR, YARiN OGLUM KENDiNE iHANET ETME DiYECEKTiR, ERTESi GUNU PES EDECEKTiR. BEYLER BU KADAR TAHMiN EDiLEBiLiR Mi OLMAK iSTERSiNiZ, YOKSA KENDiNiZE HAKiM OLABiLMEK Mi? 1 ay cok geldiyse 1 hafta cekmiycem diyin, en azindan kendinizi yonetebilmis olursunuz. Sonrasi size kalmis, kendiniz gorun, kendiniz uygulayin. Sizin hayatiniz. Trolleyen panpalarida sukulayanlarida da eyvallah. Sagolun beyler.
    ···
   tümünü göster