/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +34 -2
    Herkese merhabalar binler tekrardan uzun bir yazı yazmak için geldim. çünkü çok dertliyim yine. bir süre önce sizlere biten ilişkimi ve içersiinde yaşadıklarımı anlattım. aranızdan okumuş olan vardır elbet. şimdi sonrasında yaşadıgım süreç ile ilgili birşeyler paylaşmak istiyorum sizlerle.

    insan uzun bir ilişkiden çıktıktan sonra gerçekten tekrardan açamiyor gönlünün kapılarını kimseye. doğru insan cıkarsa açarsın bilmemne zıngırıklarına inanmayın yok öyle bişey. Öyle bir hasar görmüş oluyor ki ruhunuz eskiden tattıgınız acılar tecrübe ettiginiz problemler. yediginiz kazıklar sizi öyle bir katılaştırmış oluyor ki sormayın gitsin.

    Birisiyle tanıştım... dünya tatlısı bir kiz. Görseniz helal et moduna geçersiniz emin olun. bu tatlılık sadece fiziksel değil aynı zamanda ruhsalda öyleydi. 6 Yıl boyunca herşeyimi verdiğim kadından görmedigim şeyleri 2 hafta içinde bu kadından gördüm. Evine davet etti beni 2. haftanın sonlarına doğru. Bana oturup mantı açmış. geç otur şöyle dedi ve bana hizmet etti. Yemegimi getirdi yanına ne içmek istersin dedi kola dedim boş bulunup gidip markete alıp geldi üşenmeden gitme diye ısrar etmeme ragmen. inanirmisiniz panpalar gözlerim doldu. Ağladım orda hüngür hüngür resmen. O kadar koydu ki. O senelerimi verdigim kadın bana bunların hiçbirini yapmadı. Ne kadar salakmişim diyorum halen. Bu kadar basit birşeymiş mutlu olmak aslında. Bu kadar ucuz bu kadar kolay. neyse Yemeğin sonrasında uzun süren bir sohbetten sonra ben geliyorum şimdi keyfine bak dedi ve odasına geçti. içimden acaba ciksapel bir süprizmi geliyor dedim doğal olarak. Anasını satim filmlerde öyle olur ya hani ama bizim türk kezbanından bekledigimi düşünerek sonra salakmısın dedim kendi kendime ama salak değilmişim. Bir geldi ki jartiyerler. topuklu ve pileli etek. O sahneyi gördügüm anda panpalar. Erkek oldugumu hissettim tekrardan. Son yıllarım o kadar silik. o kadar özgüvensiz. o kadar yıkık dökük geçmiş ki unutmuşum o duyguları. O anda kendimden geçtim mutluluktan ama kesinlikle şehvet duygusu değildi. Aksine birisinin bana değer verip bu kadar ugraşiyor olmasından kaynaklanan bir mutluluktu. Çağırdım yanıma oturttum.. yanımdaki koltukta örtülü olan peluş bir örtü vardı onu alıp örttüm üzerini ve sımsıkı sarıldım. Gizli gizli yaşlar aktı gözümden yeniden durduramadım engel olamadım kendime. öylece durduk... o da sarıldı.. anladı bendeki bişeylerin derinlerde yandığını... sustuk.. sadece sustuk... ve ben o gün anladımki... birisine fazla değer verirseniz hayatınızda o sizi bıraktıgı anda sizden sizi alıp gidiyor. Geriye bomboş bir beden kalıyor sadece. Sonrasında konuştuk yine uzun uzun bütün gece boyunca... ve aramızda olan hoşlantımsı duygu yerini dostluk tadında genelde oluşması seneler süren bir bağa dönüştü... Herşey güzel gidiyordu taa ki masterını yapmaya amerikaya gidene dek =) halen konuşuyoruz ve güzel bir dostlugumuz var.. ilişki olarak yürütemiyecegimizi bildiğimiz için dost kaldık.. lakin 6 yılda yaşayamadıgım şeyleri 2 haftada yaşadıgım için ona her zaman minnettar kalıcam. Uzun zamandır böyle mutlu olmamıştım.. gerçi o da...
    (1)Hani radyoda en sevdiğin şarkı çıkarda sesini açarsın ve tam o anda şarkı biter ya.. işte öyle bişeydi...

    Şimdi gelelim işin cavcavli yerine. Aranızda sevmek nedir bilende var bilmeyende. Bilenler için söylüyorum ki panpalar o duygu insana sadece 1 kere geliyor. sonrasına gelenler sadece yüreginizde kalmış kül parçalarındaki sıcaklık.. o kadar.. bir daha öyle alev alev yanıp tutuşup sevmeler olmuyor olamıyor.. Bazen merak ediyorum bir kız arkadas bulayım sevişeyim gezeyim tozayım diyen bir erkek nufüsü var ülkede. Fakat bilmiyorsunuz ki amacınız öyle bile olsa. bir yanlış adım atıp yüreginize aldıgınızda onu , giderken öyle bir kopartıp gidiyor ki sizi. Kendinizi tanıyamazsınız aynalarda... o derece =)

    Demem o ki. Emin olmadan teslim olmayın... herdaim temkinli olun bence. Şimdi aşka uçmazsan kanatlar neye yarar demeyin. gerçekten eğerki kendinize değer veriyorsanız. Size değer veren. Size SiZ oldugunuz için değer veren insanların ellerini tutun.

    Ben hala sevemedim kimseyi.. yıllar geçti üzerinden.. bilmiyorum yarınlar ne getirir ama aranızda yaşça büyük oldugumu farzediyor ve siz siz olun yüreginizi verdiğiniz insana dikkat edin diyorum ... Birdaha geri alamayabiliyorsunuz...

    (1): Sen hiç ateş böceği gördün mü? Oyunundan bir replik.
    ···
   tümünü göster