1. 1.
    +21 -2
    Aşk zaten bir delilikse evlilik de bu deliliği topluma kabul ettirme ve duyurma bildirisidir.

    Ben belli bir yaşıma kadar sosyal fobiden muzdarib biriydim.ilk otobüse binişimde neler hissettiğimi ancak yaşayan bilir. Okulun ilk iki belki üç günü annemle okul yolunda neler çektiğimi bir ben bir Allah bilirim.Çok şükür ki çoğunu atlattım, sevgili eşimin de bunda çok büyük bir katkısı olduğunu söylemeliyim. Sanki beni başka bir biçimde yeniden doğurdu, onunla bu 2 senemin türlü doğum sancılarıyla dilimde, gözümde, kulağımda ve tenimde o kadar türlü tatlar lezzetler bıraktı ki tatmayan bilemez,ben çok şükür tattım, Allah'tan bir hediye aldım zannediyorum. Bana Allah bana ebedi bir arkadaş verdi sanki, bunun duygusuyla bazen öyle bir taşıyorum öyle bir çosuyorum ki içim kıpır kıpır, dile gelmeyen her şey gönlüme sığıyor akıyor elimin gözümün dilimin ulaştığı yer.Ben mesudum arkadaşlar, kafamı dayayacak bir omzum var, saçları böyle yüzümden narin bir ipek seli gibi akıyor, bazen kafamı dayıyorum omzuna, inanın kırılacak hissediyorum o hafif ten, korkuyorum incitmemeye çalışıyorum. Elini elime veriyor, bebeğin elini tutuyorum sanki, sanki böyle hep bebek gibi yumuşak hassas kalmış bir yaratığı elime alıyorum, garipsiyorum bazen. Yani akıla sığmaz zaten böyle şeyler, gönle sığar. Benim gönlüm de herşeye benzetiyor onu. Yani anlatacak o kadar çok sey var ki o kadar çok şey var ki,ellerim titriyor gönlüm okşanıyor. Mesela bacaklarını diyeyim. Benim sevdiceğimizin ayakları biraz incedir hani böyle narin, hırpalanmamış. Onları o çifti o kadar çok seviyorum ki,böyle otururken ayaklarımın içine alırım onu, keyfimi sürerim.O derece seviyorum beyler, aşırı seviyorum, patlayacağım diyorum. Hani şu cümleleri yazarken böyle sanki boğazımda kelebekler birikiyor. Nefes almakta zorlanıyorum.

    Benim karım böyle,onu çok seviyorum ya.Toprağın suya bağlılığı gibi bağlıyım. Ateş gibi yanıyorum rüzgar gibi ferah oluyorum onu görünce.

    Bu günlerde de bir yavru yapmaya karar verdik. ikimizin çocuğu olacak ya,canımızdan can olacak ya o..Bir insan başka ne ister.

    Sanki rüyadayım.
    ···
   tümünü göster