/i/Tespit

  1. 101.
    +1
    Racing motorum var , arabaların en ufak bir yanlışını görürsem asılıyorum kornaya hatta yanına yaklaşıp bağırıyorum da , sürekli ara gaz vererek farkedilmemi de sağlıyorum yolda.

    Şeritlerimi ortalıyorum , beni ezmeye çalışan kamyon bile olsa sürücüsünün beynini gibiyorum gerek korna gerek ara gaz gerek bağırış çağırış.

    Ben onların izin verdiği gibi yaşamak zorunda değilim , beni farkedecekler , beni görecekler , bana , herhangi bir araca duydukları kadar saygı duymak zorundalar.

    Ben tüm trafik kurallarına uyuyorum. Eğer yola girecek olan bir araç varsa yandan , yavaşlıyorum , ona izin veriyorum. Göbeğe benden önce girmeye çalışan birisi varsa , yavaşlıyorum.Çok yavaş sürüyorsam , kenara çekilip arkadaki arabaya yolda veriyorum. Benim canım değerli , acelem yok , gideceğim yere 10 dakika sonra da gidebilirim , ama canlı olarak giderim.

    Fakat sen benim hakkımı almaya çalışır , beni sıkıştırır , farketmez , görmezden gelir , bir araç gibi değil bir köpek gibi muamele edersen , senin ruhunu giberim.

    Nazik olmayın beyler.
    Hakkınız alınıyorsa , gidip her şeyinizle onu geri alın.
    ···
    1. 1.
      0
      Çok haklisin kardeşim
      ···
    2. 2.
      0
      Küfür olmasa üslubun m2 ye benziyor başkan
      ···
   tümünü göster