/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -2
    birçoğunuz gibi bu sabah bayram namazı için erken kalkacaktım. gece alarmımı 5.30 'a kurdum. sabah gözümü açtığımda 5.40 tı telefona söve söve kalktım. üstümü giyinip camiye gittim.

    camiye girmeden önce telefonu kapattım. üst katta ortalara bir yere geçtim. neyse namaza durduk sonra bir telefon sesi gelmeye başladı. daha doğrusu nokianın klagib tonu. ses sol taraftan geliyor. içimden saydırıyorum adama. ya senin ben ananı gibeyim namaza geliyorsun telefonun açık. birde hangi gibik namaz vaktine alarm kurar lan dıbına koduğumun malı?

    ulan namaz biticek hala devam ediyor gibtiğimin sesi. en sonunda secdeye giderken camide bir sessizlik oldu. sesin ne kadar yakından geldiğini fark ettim o an. ettehıyyatü yü okurken elimi cebime yaklaştırdım. telefonun hoparlöründeki titreşimleri hissetmiştim. alarm benden geliyomuş dıbına koyim.

    elimi cebime sokup hemen kapatmaya çalıştım. ama rastgele bastığım için bi türlü kapanmadı. selam verirken sağ taraftakilerin hepsi beni gördü, soldakilerinde hepsi beni gördü. dedim şimdi sıçtık. selam verdikten sonra hemen camiden kaçmak için ayağa kalktım. adamın biri beni tutmaya çalıştı ama kıvrak bir hareketle ondan kurtuldum.

    hemen dışarı çıkıp ne diye böyle olduğunu anlamaya çalıştım sonra anladım ki alarmı 5.30 a kuracağıma 6.30 a kurmuşum.
    ···
   tümünü göster