/i/Tespit

  1. 1.
    +62 -3
    1 ) ilk başlarda savaştan kaçanların ülkemize sığınması ve devletimizin şefkatli kollarını açması

    2 ) Amaç Suriyelileri kamplara yerleştirmektir ancak ülkemize dağıldılar. içlerinde ne olduğu araştırılmadan ülkemize bırakıldılar. Teröristi vs. ne olduğu belli olmayan 3 milyon kayıtlı- 6 milyonu kayıt dışı toplamda 10 milyona yakın Suriyeli T.C topraklarında Türk milletinin zar zor kazandığı vergilerle yaşamlarını sürdürmektedirler.

    3 ) insani yardım amacıyla beslenen Suriyelilere vatandaşlık verilmesinin amacı : Dexter ve AKP'nin başkanlık hayallerine ulaşması için bu Suriyelilerinde oy kullanılmasına dahil edilmesiydi !

    4 ) 7 haziran seçimlerindeki akp kabusu bu başkanlığada yansır mı acaba korkusuyla Suriyelilere oy kullandıracak AKP

    5 ) Suriyelilere neden vatandaşlık vereceksiniz diye sorulduğunda ise : Aralarında nitelikli insanlar falan var diye bir tabir ortaya attılar .

    6 ) Türkiye'de 6-7 milyondan fazla üniversite mezunu nitelikli TÜRK var ancak bunlar yerine Suriyelileri işe alması onlara imkanlar tanıması çok ilginç AKP'nin

    ÖZET : Suriyeliler ülkemize başkanlık sisteminde oy kullansın diye alındı !!!

    ÇOK ÖNEMLi NOT : Suriyeliler ülkelerinden savaş var diye kaçtılar , bunlara bide vatandaşlık verilirse her Türk vatandaşı askerlik yapmak zorunda , peki bunlar ülkemizi kanlarının son damlasına kadar savunabilecek mi ? Kendi ülkesini vatanını koruyamayan adam bizim için canını feda eder mi ? Minnet duyduğu Türk Topraklarını korur mu ?
    Kendi vatanını koruyamayan adam bizim ülkemizde yan gelip ossura ossura yatar bizim vergileride yer yatar şükreder, iyiki varsın Turkıye der durur ...
    ···
   tümünü göster