/i/Tespit

  1. 1.
    +42 -11
    Uzun zaman bu kararı almamak için kendime bir bahane aradım, ama bulamadım.
    Kısa bir süre önce kesin kararımı verdim; ülke yeniden Laik, Sosyal bir Hukuk devleti olana kadar artık Türkiye'de ikamet etmeyeceğim.

    Nedenlerim var dostlar,

    Ben bir Türk olarak kendi yurdumda ar*plar ve q*rtler kadar vatandaşlık hürmeti görmüyorum.

    ar*p denen savaş kaçkını vatansızların bedava eğitim alıp bedava tedavi olup, benim milletime yük olması için vergi ödemekten yıldım.

    Devletten 1 kuruş yardım almadan geldiğim şu yaşıma kadar Askerlik hizmetim de dahil olmak üzere ödedeğim vergilerin karşılığı daha fazla mülteci, işsizlik, güvenlik zaafiyeti, Türklerin artık kendi özyurdunda yabancı sayılması olarak geri döndü ve dönmekte.

    Bizzat Ölümsüz Başbuğ Gazi Kemal ATATÜRK tarafından yasaklanmasına rağmen ülkemde dinci yobazlığın iktidar eliyle Türk toplumuna dayatılmasını ve Türklerin kendi benliklerinden kopartılıp ar*pçı q*rtçü ortadoğulu yaşam biçimine zorlanmasını kabul etmiyorum.

    Inanmayanların cebinden çıkan vergi paralarının diyanet adı altındaki Ortaçağ kurumunda din bezirganlarına mercedes olarak verilmesini kabul etmiyorum.

    Bilimsel eğitimin köküne kibrit suyu döküp bedevi zihniyetinin okullara hakim olarak gelecek nesilleri zehirlemesini kabul etmiyorum.

    Sebeplerimi kabaca böyle özetlesem de gerçekten saysam sabaha kadar bitmez.
    ···
   tümünü göster