/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -1
    Selamün aleyküm beyler-bayanlar akşamlarınız hayırlı olsun...
    Fazla uzatmayacağım direk anlatıyorum tek parçada.
    Olay biraz önce başıma geldi panpalar kardeşim bilgisayarda NFS Most Wanted oynuyor (bilen bilir 1.oyunu yanlış bilmiyorsam ya 2006 yapım ya 2007). Bilgisayar fazla iyi olmadığı için daha iyi oyunları pek kaldırmaz bu oyunda bile ara sıra kastığı oluyor kardeşim de sağ olsun hiç öyle bu niye yok şunu alalım tipten değildir halden anlar..
    Neyse ben de telefonda sözlük-sosyal medya-haberler üçlüsünde takılıyorum. Birden kardeşimden "Uff yaa tüh" diye bi ses geldi.
    (B: Ben , K: Kardeşim Barış)
    B-N'oldu Barış ?
    K-Abi ya oyunda arabama bayrak yapıştırmak istiyordum ama Türk bayrağı yok.
    B-Almanya bayrağı koy onu koyunca Türk bayrağı da koymuş sayılırsın.(diye saçma salak bi' espri yaptım. neden yaptım sormayın, bilmiyorum.)
    K-Aptal saptal konuşma Abi, Türk'üm ben ya kendi bayrağımı koyarım ya da hiç koymam sağlık olsun.
    dedi. Panpalar ben hüzünlendim bu facede, twitterda gördüğümüz günümüz popüler kültür bebelerinden sonra kardeşimin dediği bu laf beni derinden etkilemişti. Kalktım yatağımdan gittim yanına "Barış!" dedim "Ben seninle gurur duyuyorum. Allah yolunu açık etsin vatana millete hayırlı bi' insan olacaksın inşallah" dedim ve ağlamaya başladım beyler tutamadım kendimi. kardeşim tabi küçük bu kadar derinden idrak edemedi olayı ama böyle milli duygular içerisinde de abisine ayar verecek kadar büyüdü Maşallah...
    Teşekkürler arkadaşlar yazımı okuduğunuz için.
    burdan da küçükten kıssadan hisse verelim:
    Çocuklarımıza, kardeşlerimize milletimizin ve vatanımızın değerini anlatalım. Onlar bizim geleceğimiz, bizim ve bu nacizane vatanın onlara ihtiyacı var n'olur bilinçlenelim bilinçlendirelim. Vatan, millet duygusundan yoksun büyütmeyelim onları. Rabbim inşallah vatanımızın bu zor günlerde yardımcısı olsun, polislerimize askerimize güç kuvvet versin... Hepiniz Allah'a emanet olun hayırlı akşamlar...
    ···
   tümünü göster