1. 226.
    +26 -1
    Bu arada bir bebek deneyi yapmışlar bebek köpek görünce hep gülümsemiş, ne zamanki köpek gelince deneye tuhaf ses ekleniyor sonrasında bebek tüylü şeylerden, köpeklerden korkup ağlamış. Yani korku sonradan öğrenilen birşey(Genlerdeki içgüdüsel korkular varsa onlar hariç).

    Güzellik ve parayla kolay karşı cinsi elde eedersin çünkü karşılıklıdır. Öbür türlü girişimciler gibi yeni ihtiyaç yaratıp satmak gerekir. Mesela tokmakçısındır o konuda iyisindir. Öyle hayran bırakırsın, yine de öncesinde özgüven gerekiyor. Genel olarak gençken tipe-popülerliğe orta yaşta tip-paraya yaşlıykende kariyere, paraya, tokmağa ve statüye odaklanır kadınlar.
    ama şu var bakımlı olmalı alfa, dişler beyaz olmalı, profesyonel fön makinen olmalı, deodorant, cımbız, kuaförlerdeki malzemeleri bir kere şart. Saçına, istediğin gibi şekil verme. yüz tipine uygun saçı bulman lazım. Spor ve beslenme de önemli. saçın kalitesini bile besinler belirler. bunları tabiki kimin için yapıyoruz. Tabiki kendimiz için, başkasından bize ne amk...
    ···
    1. 1.
      +1
      panpa anlamadıgım bi kısım var. biz cocukken hep goster amcana felan diyolardı gibimiz oldugu ıcın kendımızı kızlardan ustun gıbı goruyoduk. cunku onlara boyle bişe yapılmıyodu. babalar erkek cocukları olunca hava atar gıbıydı resmen. ama simdi cogu erkek kendını kızlardan ezik bi seviyede goruyo. kızın karsısında ezilip büzülüyo. bu genler cocukluktan baslıyo işte. bize o zaman gosterilen sekilde kendimizi neden kızlardan daha ustun gormuyoruz suanda? yanı suan kızların karsısında ezilip büzülmemizin sebebi ne?
      ···
      1. 1.
        +3
        500 kere yediğin darbe olabilir mi
        ···
      2. 2.
        +1
        panpa bu zamana kadar hiç darbe yemedim aslında. zaten lisede icime kapanık bıse oldum ondan sonra boyle oldu. kendimi kızlardan soyutlaya soyutlaya asosyallige alıstım. o zamandan sonra boyle oldu. gerci kızları ustun felan gormuyorum. ama bı kızla konusurken ıster ıstemez heycanlanıyorum ter basıyo elim ayagım birbirine dolasıyo.
        hic reddedilme , terkedilme felan yasamadım. hatta reddettiklerimde oldu ama reddederken bile heycandan ölüyodum panpa. sanırım ergenlikte asosyal kalanlarda boyle darbe yemekle bi alakası yok bence.
        ···
      3. 3.
        0
        Darbe yemekle kesinlikle alakası var,5.sınıfa giderken yemiştim ben * .darbe yemesem yine de asosyal olurdum ama içe dönük ve kolay kolay sevilmeyen bir insan olduğum için.
        ···
      4. 4.
        0
        tabi panpa darbeyle alakası var yani o da bi etken aslında ama bak ben hiç darbe yemedim yine asosyal bişe oldum. sanırım sorun bende aq:)
        ···
      5. 5.
        +1
        Aslında darbe yememiş olmasına ve hatta asosyal dahi olmamasına rağmen, bunu kabul etmesede kızlarla arası kötü olan arkadaşlarım var.Eli ayağı da düzgün çocuklar ama olmayınca olmaz yani kafaya takmamak lazım.
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      0
      Tokmakmı cugu tokmak yuzunden
      ···
   tümünü göster