1. 151.
    +33 -1
    Bir şeyi elde etmek için yeterince motive olmalısın. Şurası gerçek ki, bir şeyi imkânsız ya da sıkıcı buluyorsan zahmete girmezsin ama o da ne kızların fotoğraflarına bakmak yerine, oyuna dahil olmak imkânsız mı! inan bana sonrası öncesinden daha kolay. Bir bildiğim var, nasıl ki zamanında Türkçe yazı yazmayı bilmiyordun, şimdi yazabiliyorsun böyle bir şey. Olmaması için sebep yok.
    Ulaşılabilir bulduğumuz bir amaç bu ,bir adım atmak çok büyük bir fark yaratır...

    En iyi yol herzaman Alfanı dinlemek olacaktır. Mesela bir kızla birliktesin, çok sinirlendiğin bir şey oldu; öfkelenme sakın! bırak o sana öfkelensin, kısaca gülümse hep aptalca kıskançlıklar, öfkeler olmasın. Seni yönetemesin o... Eline koz verme yani. Alfan öfkeni kontrol edecektir. Davranışların sıradan olmasın. Nabza göre şerbet herzaman tane tane yönlendir dişiyi...

    Kendini kurban olarak görmen seni rahatlatır. Yeni kızlarla tanışmak zorunda kalmaz böylece reddedilme duygusuyla karşılaşmazsın kolaya kaçmak beta olmak işte budur(yapma bunu).

    Geri çekilip, risk alan Alfaları hala seyredecek misin(bam bam bam seslerini)! Riskten kaçmak yaşamdan kaçmaktır ve yarın çok geç olmasın(40yaşında)! Neden istediğin şeyleri yapmıyorsun neden sağ elin hala nasırlı neden kendini inkar ediyorsun neden kendin olmuyorsun neden Alfa olmuyorsun neden olmasın ?

    Değişimi, başarıyı, kendine güveni ve güzel görünmeyi, sıra dışı olmayı edineceğiz.

    Hayatın aktörleri ve aktrisleri olduk hep artık yönetmen koltuğuna oturma zamanı geldi!
    ···
    1. 1.
      0
      http://www.incisozluk.com/e/173942884/
      ···
   tümünü göster