1. 126.
    +27 -2
    Kendinize olan inanç. okadar kolay değil ama. devlet kurumları, aile hep seni yonttu. yapaylaştık, kendimizde bile değiliz. dışarı bakın otobüste hep mutsuz insanlar. başları hep öne eğik adeta hep önüne taş çıkıcakmışçasına. ve hep şunu gördüm bilgi seni güçlendirir, yada sürekli yaptığın şey gözünde küçülür.
    Fuardaki güzel kızları ele alalım nasılda güzel ve ulaşılmazlar değil mi? Sen hep kızları güzel görünce uzaklaştın belkide utandın. Bunu itiraf et, ben de liseden önce böyleydim, suratıma bir kız bakmazdı. U dönüşünü kendi hayatımda yaşadım. Sen neden yaşamayacasın ?

    O çok güzel gördüğün kızlar aslında çok aptal. Evet kulağa garip gelecek IQ seviyeleri çok düşün eminim burdaki çoğu kişi o anları yaşasa dam üstüne dam inşa etse nedemek istediğimi anlayacak. En az adetle(deneyimim) ben ortamda sıyrılıp kadınlarla olabilirim. Sende olursun, fuarda çalışırken örneğin pub barda hiç tanımadığım kızın yanına oturup, konuşabilirsin. Utanıyorsan ayaklarını sürt, değdir, farklı egzantirik tuhaf şeyler yap. O Şaşırsın. Adını bilmediğim kızı otel odasına ayaklarım sayesinde çağırdım dilim oynamamıştı. Zayıf yönlerini geliştirmelisin özetle. ilk başta aptallık olucak coğraf kimya fizik vs gibi çalışmak ama hepsi toparlandığında büyük resmi göreceğiz...
    ···
   tümünü göster