1. 101.
    +30 -2
    inanmak ya da inanmamak bütün mesele bu, sen istemezsen bu iş olmaz baştan söyliyeyim. fakat 12,5 yaşındaymış gibi dinlersen kazanacaksın.
    Asosyal misin, yahut hedefini belirleyemeyen, problemlerin mi var, sosyal fobiye mi sahipsin, yahut hiçbir kızın seni haketmediğini düşünenlerden misin
    kafandaki kız algısı mükemmel mi, olması gerektiği gibi o zaman okumaya devam et..

    Kural 1)=>ilk görev sağ eli azaltıp, ferre izlemeyi kesmek.(Detaya ileride gireriz) Özellikle görsel fotoğraflar ve videoları bırak.
    Kural 2)=>Asla bu kurallardan vazgeçme, tekrar tekrar dene olacak!

    Biir şey(sorunun cevabı) belkiyse o hayır demektir. Bir şey belki olabilir umarım vs ise o hayır demektir. Bir dişi sana yazmıyor aramıyor ilgilenmiyor sormuyorsa küstah olacaksın yani dişiye ihtiyacın olmadığını görmeli. Alfan seni zaten umursamaz yapar. Ve dişi seninle ilgilenmiyorsa köpek gibi havlamıcaksın, o ilişki olsa bile dişi seni şutlayacaktır(beni dinlemezsen kafanı vuracaksın) sadece seni kullanmak isteyecektir. Bu yüzden kezbanları eleyelim ilk önce.

    -Zor görünen anları nasıl kolaya çevirelim?

    -Cevabı basit, belli başlı davranışlarımıza kayıtsız kalma durumu bu. Yani sokakta koşabilir, kafana kondom geçirebilir her istediğini yapabilirsin. Bu başkalarını önemsemek yerine kendini önemsemektir. Bu nasıl mı olacak ?
    Toplumsal normlar ve diğer her şey düzen için sınırlama ve testtir; testi toplum yapar toplum sana onay verir ya da dışlar. Sense bu sınavı gerçek sanıyorsun(dimi). Aslında etrafındakiler kodlanmış Genlerden ibaret. Onlar da senin gibi sperm di bir zamanlar. Düşünce dünyasıdan çıkıp gerçek maddi dünyaya giricez seninle. Önemli olan şey ise kayıtsız kalabilmen etrafına(durumlara). Bunu nasıl mı yapıcaz! içimizden tekrarlayacağımız şey. Amannn umrumda değil, sadece ben varım ben. Olmalı.

    Bunu hatta ses kaydı yapıp, dinleyerek uyuyabilirsin.

    Ve ayrıca bu başlıkta gördüğün her üç noktayı kendine göre doldurabilirsin. Kafanda hayalinde oynat bunları. Canlandır. Ve internette geçirdiğin zamanı artık faydalı noktalara yönelt. Sana bir şey katmayan saçma aşk dizileri gibi benzer zaman kayıplarını ortadan kaldır.
    ···
    1. 1.
      +2
      güzel gidiyor devam
      ···
    2. 2.
      +11 -1
      pgiboloji okuyan biri olarak sunu diyim, guzel yaziyorsun ama kendi icinde celisiyorsun. Daha demin yukarda kisitlamayacaksiniz kendinizi dedin. Yani hayatimizda hic bir kural olmamali ferre azalt osbiri birak gibi , cunki bunlarin yapilmasini beynine yasaklatirsan daha cok yapmak ister. Beyin boyle bir sey. tek yapmaniz gereken zaman gecircek bu tarz seyleri unutturacak aktiviteler bulmak ama kesinlikle kendinizi sinirlamayin
      iyi forumlar
      ···
      1. 1.
        +1
        bu kısıtlamak amacıyla değil. yazılarda imla vb hatalar olabilir hızlı yazıyorum çünkü... bazen daha çok uyanmak için şok etkisi gerekir, olağanüstü durum, ot içmek gibi. görmediğin şeyleri görürsün.
        ···
      2. 2.
        +5
        ferre ve os1 zaten bizi ve özellikle özgüvenimizi kısıtlayan olgular, adam bunu kaldırıyıor
        am züt meme
        ···
      3. 3.
        0
        sen 20 gun osbir cekme goreyim ben seni :d
        ···
      4. 4.
        +3
        panpa gibicem su 31 meselesini 28 gün oldu çekmiyorum işte istesem 6 ay da çekmem 1 yılda hani bi değişiklik göremiyorum amk
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster