1. 51.
    +36
    Asosyal olmayacağız tabiki evden çıkacağız ve en önemlisi hayatın evde oturarak geçirmiyecek kadar zevkli olduğunu göreceğiz.
    Hep kazananlar daha da kazanır, çünkü mutludur, olmak istedi yerdedir. Dolayısıyla biraz dişimizi sıkalım. Nasıl ki vücut 1 ayda fit olmuyorsa burada da sonuç bir anda olmayacaktır. Göre göre anlaya anlaya olacak bu.

    Mükemmelliyetçi olmayacaksın hata yapmak normal çünkü, hep toplumun ve başkalarının seni yönetmek için uydurduğu korkular bunlar. Seni sopayla hep korkuttular,

    soru-kızın yanına nasıl yaklaşırım ?

    cvp-sana kızları anlattığım da ve gösterdiğimde iğrenmeye başlayacaksın!

    bir şeyler hep sanal görünüyor sana, çünkü bunu organize ediyor çoğunluk.
    Örnek: anormal hareketler de kendini ifade edememekten kaynaklanır, demokrasi özgürlük verilmemişse kendi isteğini sunamamışsa yazamıyorsa edemiyorsa delice davranır o kişi(mesajını başka türlü veremiyorsa, kendini bile havaya uçurur kişi... ).
    Bunu devletin içinde türeyenlerde görebilirsin, yani sorunu yaratan kısıtlanmaktır.
    Sen de kısıtlanıyorsan kendini kızlara küfür ederken bulur, nefret ederken bulur bakire ararken bulabilirsin. Çünkü taleplerin yerine gelmiyor. Kısaca giblenmiyorsun!
    işte bu durumu nasıl düzelteceğimizi görücez. Başkasını takmamayı gör artık. Sadece kendinde olmayı, dolayısıyla muhtaç olmamayı...
    Kısaca kendimize çeki düzen verme sırası geldi amk!

    Mükemmelliyetçi tavrını bırak önce. Hata yapabil, beynine kendini değil yapman gerekeni koy artık! Beyin yapısı gereği kendi içinden tekrarladığın kelimeleri yapmaya odaklanır(sadece olumlu gibi özümser tekrarladığın olumsuz olsa olumsuzu özümser) yani sen ben bu sınavda, işte vs. de kazanamazsam dersen kazanamıyacak zencileri göreceksin! Olumsuzu kendine hedef belirledin çünkü.
    -se -sa gibi ekler de... Beyninin olumsuzları algılamadığını öğren, hedefi olumlu yap. ya başaramazsam dediğinde kaybettin bitti sıfır! başarılabiliri ütopya yap gerçek olucak.

    Örnek; kaleye şut çekicen ayağında bir top, ya atamazsam dersen zorlanıcaksın. Daha iyi şu noktasına atıp başarılı olucam demek gibi... Beynindeki sorularına değil topa odaklanmaktır bu. Kendini rezil etmeyi düşünmek yerine kızın yanına nasıl yürümen gerektiğini düşünmektir bu. Bu değişimi önce anla. Anlamadıysan sorus sor bana.

    az ve öz ol...
    sadece söz üzerine odaklanma görsellerden imgelerden yararlan, yani beden dili...
    karşındakileri hep dahil et konuya soru sor...

    Başarılı ol;

    1)Hedef belirle
    2)inanç
    3)Kararlı ol
    4)Düşmanı tanı
    5)Plan yap

    Ve o sınavı kazan...
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      gözel gidiyon haaa
      ···
    2. 2.
      +1
      Ayıp olmassa bi soru sorcam şu en son bölümü strateji kitaplarındanmı aldın
      ···
    3. 3.
      -2
      kızlar tipe bakıyor :(
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster