1. 1.
    +45 -15
    Artık sırası geldi ben buna küçük sırlar büyük doğrular diyorum.

    Evet bu konuda belki yüzlerce sayfa açıldı; kız tavlama taktikleri, kişisel gelişim, bilgiler, öğretiler. istisnalar hariç çoğunun içi fos çıktı.

    Sen de ortamlarda herkesten önde olmak, rahat ve çekici olmak istemez misin! Ne gerek var deme gör bak, fotoğraftaki manken eski kız arkadaşım (Türkiye x.cisi ifşa edemiyorum tabi) sıradan bir örnek bu...

    Bana inanmıyor musun keyfin bilir, yine ferre açıp bebeklerini akıtmaya devam edebilirsin.

    Burada boşa kürek çekmek yok sadece yazmakla kalmayacağız orta vadede olayları ekrandan da izleyebileceksin böylelikle iletişimi maksimuma çekeceğiz.

    Neden sen de dışarıdaki kızlara bakmak yerine, o kızların yanında kollarında olmuyorsun, daha da önemlisi neden sen de kendi benliğini bulmuyorsun ? Bunun cevabını merak etmiyor musun?

    Kolay değil bir sihirli değnek yok tabiki insanları bir anda değiştirelim o yüzden yazılarımı özümsemen gerekiyor. Önce inanman gerek kendine. iki şey gerekli karar vermek sonrasında eylem!

    Not: Önceki başlıktan farklı olarak; daha çok kişiye ulaşmak adına özellikle teoriyi-pratiğe nasıl dökeceğimiz hususunda anlatımımı değiştiriyorum burada. Yani temelden ileri düzeye ele alacağız olayları. Böylece her yaştan kişi kendine pay çıkarabilecek.

    Özet: Sadece kız nasıl tavlanır ı değil, kadınlar ve erkekler hakkında anlatılmayanları ele alıyoruz; paşa gönlün isterse tabi. Yine de üşenme oku derim sana...

    Yerlerinizi alın başlıyorum
    ---
    Edit: Çaylak yemiştim sebepsiz yere, üstelik başlıktaki yazı da silinmişti tekrar buraya koydum şimdi.

    Hangi hakla lanküfür mü ettik! Sizin bilgilenmenizi bu sözlük istemiyor sadece beta olmanızı ve itaat etmenizi istiyor. Bu sebeple bigib olmaz bunlardan. Sosyal olursan az incisözlüğe girersin bunu biliyorlar tabi.
    ---
    Bana neden güveneyim deme; orta okulda 1 tane kız arkadaşım yoktu amk, ahırda sıkışmış aygır gibi dolanırdım. Saçımı üç kuruşa kestirirdim en ucuz berbere. Hiçbir kız bakmazdı, şimdi ise hayallerine bile gitmiyorum çöpler çöp kutusuna atılmalı.
    Bana ve başlığa güven elin boş dönmeyeceksin. Neden mi çünkü ben de bir zamanlar boy ve tiple alakalı olduğunu sanırdım. Oysa yanılmışım. Şimdi sen de bunu daha önce farkedeceksin. Tabi istersen.
    ···
    1. 1.
      +8
      1.88 boyla alakalı olduğunu düşünüyodun uzaya mı çıkıcan dıbına koduum
      ···
    2. 2.
      -1
      bak şurdan gibtir git verdim cukuny
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Boy 1.68 amk napacaz
      ···
    4. 4.
      0
      Beyler bende ortaokulda kimse sevmezdi liseye geçince herkesin dibina vurdum
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster