/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +351 -33
    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Osman Gazi Köprüsü açılışında hız testi yapan milli motogibletçi Kenan Sofuoğlu'yla pek de ekranlara yansımayan kan donduran bir diyalog yaşandı. Erdoğan, kendisine 'Kenan'ın abisi' diyerek tanıtılan kişi için, 'Bu aileden kimse kaldı mı ya. Ha manevi abisi, çünkü hep gittiler' diyerek gülümsedi.

    eğer siz bu durumda olsanız üzülmezmisiniz. kenan sofuoğlu en büyük insanlığı yapıp erdoğan ve binali yıldırıma dünya rekoru kırdığı ve supersport şampiyonluklarını kazandığı kaskları hediye etti.

    işte adamlık bunları gerektiri senin acıyan acılarına tuz basan adama sen git hediye ver helal olsun kenan sofuoğlu gerçekten helal olsun

    • **'***'*'*'*'*'***'*!'!!!'!!'---

    kenan sofuoğlu nun kaybettikleri
    1999 Marmara depreminde enkaz altın kalan ve yaşamayı başaran Kenan Sofuoğlu ilk acısını 2002 yılında kendi gibi yarışcı ağabeyi Bahattin Sofuoğlu'nu bir trafik kazasında kaybederek yaşadı. 2008 yılında diğer ağabeyi Sinan Sofuoğlu’nu izmit Körfez Pisti’nde geçirdiği kaza sonucu kaybetti. Sofuoğlu Şubat 2011 yılında ise çok sevdiği babası irfan Basri Sofuoğlu’nu kaybetti. Sofuoğlu babasından bir yıl sonra da “elinde büyüdüm” dediği babaannesini kaybetti.

    Sofuoğlu'nun acı dolu hikayesi bunlarla da sınırlı değil. Kenan ve eşi Julia Looman çiftinin Mart 2016 yılında doğan ve Hamza ismini verdikleri minik bebekleri beyin kanaması geçirdi. Minik Hamza, Temmuz 2015’te yaşdıbını yitirdi. Sofuoğlu, bebeğinin tabutunu mezarlığa kucağında zütürdü.

    özet;acılarını tuz basan cumhur başkanı ve acılarını tuz basmasına rağmen kenan Sofuoğlu'nun hediye armağan etmesi.

    ÇIKARILCAK DERS:KENAN SOFUOĞLU ADAMIN DiBiDiR.

    SON OLARAK:CUMHURBAŞKANi MiLLi MOTOgibLETÇi KENAN SOFUOĞLU"nun acılarına tuz basması

    haber kaynağı:sözcü
    ···
   tümünü göster