/i/Tespit

  1. 1.
    +91 -2
    inci sözlük efsanesi 2010 dan başlar 2012 başinda son bulur.
    Amacı olmayan grup 'inci sözlükte üye alımına yetişemeyen bir kaç ergenin kurduğu ve orda takılırken Üye alımın açılmasını bekleyen fıdıllardan ibaretti. Lisesliler orda allahtan da burda rahatiz derdik.

    Şuan ki duruma bakıldığında ,Amacı olmayan sayfa hem ülke gündeminde işgal ettiği yerle ,hem organizasyonlariyla ,hemde kaliteliği mizahi ile 'inci sözlüğü rakip olarak bile görmemektedir.

    Peki neden Böyle Olduk.

    1. Serkan inci 'zeykur'dan devraldiği zeykursözlük spot mirasını Körelterek reklam almaya daha uygun bir forum haline getirdi.
    2. Mal adam ,Biyikli genç forvet vb Sözlük spot mirasini taşiyan adamlara ambargolar getirildi.Ki bu sözlükde Mal adam ,serkan inciden daha eskidir.
    3.Üye alımlarının sürekli açik tutulmasiyla 18 yaş alti yazar doldu sözlük.Tabiki bu huur çocuklarinin ilgi alanlari popülerleşti ,inci sözlük yazarlarınınsa bu ergen temelarına jargonlarına tahamüllü olmadi.
    4.Serkan inci denen gavat ,var oluşunu küfürlere borçlu olan bu mecranın reklam gelirlerini artıra bilmek için olmaz denen şeyleri yapmaya başladi.
    (bkz: Yeni tema)
    (bkz: küfür yasak)

    Yeni tema neden gerekliydi ; Az çok reklam işlerinden anlayanlar zaten cevabi bilir. Reklam alına bilmesi için geniş boş alanlar gerekir.Malesefki eski tema da reklam alanlari çok kısıtlıydı.
    Örneğin şuan trend zımbırtısı ve göresellik zorunluğu ? Sitenizdeki görsel içerik bir endextir fiyat reklamam gelirinin artışında.Trende giren ,girmeyen her görsel konu reklam gelirinde etki eder.

    Peki neden engellenmedi ; Yaşananlar sındirim politikasiydı aslında,inci sözlüğün kırılma noktalari vardir. Her kırılma noktasinda belirli bir kesim kaliteli yazar bu mecradan uzaklaşti. 2013 sonlarından sonra ise sındırım biraz hizlandi.Her kırılma da gerçek yazar sayısı azaldığı için sonraki kırılmalar da direnç de o derece azaldı.

    Peki şuan neden Kimse fark edemiyor ,direnç neden yok.

    Sorunun cevabi basit aslında ; Şuanki yazarlarin %85 i ' 2014 sonrasi üyelik alan yazarlar. Bu arkadaşlar geldiklerinde zaten burasi böyleydi .Onlar için immcii sözlük tam olarak zaten burasi.

    Bu konuyuda tek bir birinci nesil ve hatta ikinci nesil okumayacak ve ergen huur çocuklarının eksileriyle boğulacak.

    Eski reyizlere ,dehalara,abazalara selam olsun o güzel insanlar beyaz atlara binip gittiler.

    Yeni nesil arkdaşlarin içinde ,bir şeylerin yanlış gittiğinin farkina vara bilen zeki arkadaşlar üzerine alınmasın. Burasi inci sözlük değildir diyen herkez gerçek inci sözlük yazaridir. Hamdi sopayi 'getirin azameti üzerinize olsun .

    Her türlüsünü yedim , dedelerin ve çığlıklı karıların : (
    https://www.youtube.com/watch?v=vzBxPtqyKtg

    biyikli genç forvet (huur çocuğu)
    https://www.youtube.com/watch?v=b9lklP22YWI

    mal adam
    http://www.incisozluk.com.tr/e/3540639/
    ···
   tümünü göster