/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    Kisa kesiyorum; (edit: kisa kesmemisim okursaniz sevinirim)
    Zamani olanlarla laflayabiliriz pnp..

    Kemalist-Solcu-68'e hayran gençlerimizin dustugu inanilmaz parodiyle sozlerime basliycam..

    M.Kemal Ataturk; " komunizm bir yılandır, her görüldüğü yerde başı ezilmelidir.."

    Peki komunist ve Marksist ve Lennist (kan ve göz yaşı) dusuncenin yilmaz savunucusu(!) nasil Ataturku sevebiliyor??

    Yada konuya surdan mi girmeliyim;
    Gezmiş denilen kisi antiemperyalist kişiliğiyle taniniyor. Sanirim buraya kadar herşey doğru. Lakin ufak bi virgul koymam lazim, bu Gezmiş sadece amerikan emperyalizmine karşı.. Neden dönemin Orta Asya Türklerine yapilan, Irağa Yapılan, Suriyeye yapilan hatta Doğu Türkistan denildiginde bile kizdigi topraklarda yapilan Rus ve Çin emperyalizmine karşi?? Bu yilmaz savunucu(!) kafasina gore antiemperyalist galiba.s

    Filistinde El Fetih kampinda egitim gormedigini bilmeyen yoktur sanirim. Varsa da aydinlatiyim; bu kamp siradan bir yaz kampi veya bir izcilik kampi degil pnplar. Bu kamp GERiLLA kampidir. Yani tam anlamiyla terorist nasil olunur hizlandirilmis egitim almistir.

    Universite caglarinda girdigi eylemlerden bahsetmiycem.. Tarih vs. Yazmak zor geldi lakin kampuste durbunlu tufekle yakalanmasi en sevdigim bölüm.. Ha bide sozde VATANSEVERiMiZiN polisle catismaya girmesi ustune ustluk banka soymasi var.. Halkin parasini calip halka geri veren adam gibi adam(!)

    Banka soymasinin ardindan Mahir ve cetesinin Ziraat bankasini soymasi ve soygun sirasinda 190'lik baska adam kullanip suçu Gezmiş ve ekibine yüklemesi en en sevdigim kisimdir. Bizim sözde kahramaniz ise suclamayi kabul eder:d.. Delikanlilikta son nokta; Reisimiz yapmadigi eylemlerle top one'a ulasiyor..
    Prim yapiyor ahdj

    Bunu soylemezsem gozume uyku girmez; 1968'de 2.milli kurtulus savasi yurusunde Ataturkun mezarina celenk birakildiktan sonra havran da verilen mola sonrasi yuruyuse Deniz Gezmisin karari ile BAYRAKSiZ bir sekilde devam edilmistir.. Vatansever(!)... :d

    Ve son olarak; idama giderken , arkadaslari ve gezmiş, imam istememişler ve kelime-i şahadet yerine marksizim , turk kurt halklarinin barisi gibi sacma gereksiz ve alti boş laflarla oteki duyanya gitmislerdir..

    Abartmayin gozunuzu açin..

    Polisle catisan, silah tasiyan, banka soyan, eylemlerinde arkadasini satan, fidye isteyen, gerilla kampinda egitim goren, Ataturkun başini ezdigi komunizmin yilmaz savunucusu olan, antiemperyalist degil sadece amerikan emperyalizmine karşi, rus ve çin emperyalizmine gozunu yuman bir vatansever(!) o ... Bir... Kahraman(!)

    Not:Rehber Kur'ân Hedef Turan
    ···
   tümünü göster