/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    yeri super lig olmasa da amator lig de olmayan yuzyillik izmir takimi. ama akp doneminde gerceklesmesi sasirtmamistir. rant ve ideoloji amaciyla basaksehirlerin, kasimpasalarin, osmanlisporlarin super ligde fink attigi, konyanin kasip kavurdugu bir ortamda izmir kuluplerinin hali zaten ortada.

    goztepe: stadi yok. altyapi tesisi yok. kucuk ama modern bir tesisi kendi kaynaklariyla binbir cile ile gerceklestirdi. 2008'de amatore dustu. fanatik zengin baskani sayesinde suanda bank asyada.

    karsiyaka: stadi yok. tesisleri yetersiz. 13 yildir bulundugu bank asyadan dustu dusecek. ben kendimi bildim bileli mali krizde.

    altay: stadi yok. tesisleri fena degil. ama sahipsiz. eskinin zengin takimi bugun garibanliktan tff 3.ligde zor zanaat idare ediyor.

    altinordu: stadi yok. tesisleri cok iyi. baskanlari sayesinde bir ekol olusturup bank asyaya kadar geldiler. ama bir terslik olsa ve baskanlari gitse o da amatore kadar duser gibi.

    bucaspor: stadi var. tesisleri iyi. altinordunun baskani bucanin altyapisindayken ve buca bir akp projesiyken super lige kadar geldiler. suan ise 2.ligde averaj takimi konumunda. bir daha zor yukselir.
    ···
   tümünü göster