/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +2 -4
    Nazım polonya asıllı bı devsırmenın ogludur. Ayrıca karakter yoksunu ve cıft kısılıklıdır.Rus topraklarına gıder ve yeri öper aynı zamanda ataturke methıyeler dızer. Denız gezmiş amerıkan dusmanıydı guya ama sovyetler turkıyeyi istila etse onlara yardım ederdi. Solcular hıcbırzaman ataturkcu olmadı yazıkkı Ataturk vefatından sonra chp komınıst ozentılerının elınde oyuncak oldu. kürtlere solculugu kaptırdı dıye sagcılara küfür etmişsin tam bir beyinsiz klasık solcusun.chp nın ıcıne pkk lıları sokan kımdı? sagcılarmı?ılkkez meclıse hdp sokan kımdı?du okadarına senın kafan gıtmez Erdal inönüydü Murat Karayalcındı leyla zanayı vs..Hainlik doganızda var...

    Edit:Bu arada bu marjinal denen züt fakirler evlenmesin diye baslık acan lale işte sizin koministliginiz esitciliginiz bukadar. Sonrada deniz parkası giye nişantasında devrimcilik yaparsınız o.cocukları sizi.
    ···
    1. 1.
      0
      devşirme olmasını söylemem onu eleştirdigim icin deil bilgi amaclıdır. lakin devşirmelik kafadaysa onu eleştiririm. Kalıplarınızdan sıyrılın artık Bi adam hem ataturkcuyum diyip hem deniz gezmis sevdalısı olamaz bunu cok iyi biliyosunuz. Bırakın bu yalan dunyayı bu vatanı ya seversın ya sevmezsin icinizdeki hainligi saklamayın örtmeyin baska seylerle. Diyinki biz aleviyiz osmanlıda geldi agzımıza etti ondan bu memleketi sevmiyoruz dusmanız.Bu bıle daha gercekci ve mertce olur. Tabı butun alevıler ıcın deıl bu dedıklerım dhkpc sempatızanı olup ataturkcu sol cu gorunen hain o.cocukları ıcın.
      ···
   tümünü göster