/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +163 -6
    Evet beyler herkes sokakta yaşadığı komik, hüzünlü,heyecan verici olayları yazsın. Başlığı gören herkesin yazmasını istiyorum.Son günlerde yaşadığımiz olaylar mâlum belki biraz sıyrılıp eğlenebiliriz. Yazan herkese şimdiden teşekkürler. Bakalim neler çıkacak.

    Başlıyorum...

    Birgün çıktım evden markete gidiyorum. Boyle salına salına yürüyorum.Tam evden çıktım karnıma bir ağrı girdi ama yok böyle bir şey.iki büklüm oldum yolun ortasında.(korkmayın beyler sıçmıyorum yola :D) .Neyse market yakındı da dedim hemen işimi hallederim eve depar atarım diye kendimi avutuyorum(o halde nasıl depar atacaksam aq).Ölüyorum. Girdim markete işimi hallettim hemen çıktım. Geri dönüş yolunda o ağrı yine bastırdi. (Hani olur ya şişkinlik oluşur karnında genellikle yemeği fazla kaçırınca olur)Bu şişkinlikle karışık ağrıyor işte. Belli ki gaz var ya aşağıdan çıkacak ya da üssten. Böyle bi yukarı bi aşağı git gel yaptı sonra karar vermiş olacak ki üste yöneldi. ilerde sokağın köşesi var dedim hazır oraya kadar kimse yok köşede bi amca var ama takmiyorum adam sigara içiyor, telefona bakiyor arada

    Hemen bi geğireyim dedim.Bi geğirdim aq yok böyle bir şey bir ses çıktı ağaçtaki kuşlar kaçtı yani ilk defa o kadar şiddetli geğirdim.Bi de( Hani olur ya uzun yol otobüslerinde otobüs durduktan sonra kalkınca pıssss diye bi ses cikarir). işte aynı o sesi de çıkardım.Ama bir rahatladim anlatamam. Neşeli neşeli yürüyordum.Tam amcanın yanına geldim bi anlık göz göze geldik sigarayı ağzından çıkardı kaldırdı kafasını \"Sıçaydın gavat\" dedi ben bi bozuldum.Ama adam haklı beyler bir şey diyemedim başımı öne eğerek ordan uzaklaştım.

    Bu da böyle bir anımdır. Okuyan herkese teşekkürler.
    ···
   tümünü göster