/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -3
    Sağ ideolojiler kapitalizm, militarizm ve emperyalizme piyon olmuş yıpranmış hasta ideolojilerdir.

    Edit; PKK milliyetçi bir örgüttür. Milliyetin olduğu yerde aşırı sol olmaz. Sol ideolojileri yaşam biçimi olarak benimsemişlerdir. (Aşırı sol ,milliyetçiliğe ve militarizm/emperyalizm/kapitalizme düşman ideolojiler grubudur. Milliyetçiliğin olduğu yerde sol olmaz! Ve çomar sürüsü cahil bir örgüttür. Defedilmelidir.

    DHKP-C: Sol örgüttür. Devrimi yanlış anlamış örgüttür. Devrim, adaletin olmadığı zaman şiddet kullanılarak yapılır. Yani sivil topluma saldırmazsın. Endirekt o hükümete saldırırsın. Bundan haraketle bu örgüt sol anlayışla çelişir. Bi tak bilmezler kurmuştur. Devrimi sivillere saldırmakla elde edemezler.

    Chpnin yaptıklarına gelelim. Verilen söz demeçleri siyasi hatalardır. Siz Hatice'ye değil neticeye bakın. işim somut yanı belli. Onlarca patlama! Verilen şehitler. Suçlusu belli ama chpyi suçlamak komik olur. *

    Yoruldum. Git araştır anasını satayım.
    ···
    1. 1.
      0
      Hayır dünyayı kastettim. Soğuk savaşta;Amerikan emperyalizmi, birleşip rus bolşeviklerine karşı güç toplamak için çoğu ülkeyi zaafı olduğu alanları kullanarak kışkırtmıştır. Aralarında bizim ülkemizde var kardeşim. Rusların ideolojileri ulkemize ters olduğu için amerika bunu kullanıp bir rus dusmanlığı benimsetti. Ülkemiz bu emperyalizmden etkilenip 3 genci astı. Bu gençler terörist olarak zamk edildiler. Bi yandan da bakılınca bu gençler samsundan Ankara'ya yürümüşlerdir(Mustafa Kemal yürüyüşü) bana gore abileri bora gezmişinde bahsettiği gibi "ikinci kurtuluş savaşını başlattılar" Bizim ülkemiz gibi diğer ülkeler de emperyalizme piyon oldular. Bakabilirsin. Amerika bunları, komünizmin emperyalizmin azraili olduğunu bildiği için yaptı.
      ···
   tümünü göster