/i/Tespit

  1. 1.
    +65 -14
    bu ülkede tecavüz ve tacizin asıl nedeni bastırılmış cinsellik ve erkek-kız arasında olan -olamayan- insani ilişkilerdir. bir insanı eğitmenin en kolay yolu korkudur ve korkutularak bu ilkel dürtü bastırılmıştır. unutmayınız ki canlı yaşamı sürdüğü sürece bir davranışın yapılması engellenirse bu daha büyük bir dalgayla geri döner. bir çocuğa bile bir şeyi yapmamasını söylerseniz o şeyi yapmayı çekici kılarsınız.

    bu raddeye kadar gelmesine siz sebep oldunuz, siz yaptınız. suçu kendinizde arayın ve kadınlara kapanmasını söylemek yerine bu ilkel dürtüyü bastırmayı kesin.

    sevin sevilin sevişin.

    edit: arkadaşlar bu dediklerim bahsettiğim dar kafalılarca yanlış anlaşıldı galiba. benim demek istediğim önünüze geleni gibin ya da önünüze gelene verin değil. benim demeye çalıştığım şey bir kızla konuşuyorsanız mesela onu gibmek için değil önce insan olduğu için konuşun. kız-erkek ilişkileri güvensiz olmasın, kızlar beni gibecek korkusuyla kaçmasın ve erkekler de kızlara o güvensizliği yaşatmasın. daha sonra sevmek için konuşun. karşılıklı sevgi ve güven ortamı oluştuğu zaman zaten ciks olur ki bu güven ve sevgi olayı emin olun sizi ciksten daha fazla tatmin edecektir uzun vadede. vay efendim o zaman benle seviş vay efendim o zaman her önüne gelene ver demek değildir bu. eğer biriyle sevişmek istiyorsanız ona önce insan gibi yaklaşın. karşınızda bir gibilecek et parçası değil de bir insan varmış gibi davranın. bu ilerleme emin olun ciksten daha değerli. gibinizin zütürdüğü yere gidiyorsunuz gençsiniz anlıyorum ama bu olayı fazla abartıyor ve fazla sığ düşünüyorsunuz.

    yine diyorum, sırasıyla:

    sevin, sevilin, sevişin.
    ···
   tümünü göster