/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 151.
    0
    neden regl gibi herzaman yasayıp alısmıs olmanız gereken bi sancının ardına sığınıp biz erkeklerin burnundan getiriryorsunuz ? bu allahsızlık vicdansızlık bencillik değil de ne ?
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa öncelikle şunu söylemeliyim. Her kız aynı şekilde yaşamaz bunu kimisi çok ağır geçirir ki benim öyle arkadaşım her ay hastaneye gider düzenli olarak. Kimisi de hafif geçirir. Ha bazı kızlar da vardır ağır mı hafif mi geçirir bilemezsin çünkü sana bise hissettirmez. Demek ki sen hep en belli edene denk gelmişsin. Ve olay sadece bir ağrı değil. Hormonal değişiklikler sonucu farklı bir ruh halinde oluyoruz. Ve kimimiz bazen anlayış bekliyor. Eğer bu sana bencillik olarak geliyorsa sende aynı şekilde bencillik yapıp anlayış göstermeyebilirsin kimse trip çekmen için zorlamıyor seni
      ···
    2. 2.
      0
      lan tamam benim de sir ağrim olsa ben de ilgi alaka anlayıs ne gibimse ondan beklerim.ama bazen asırıya kacıp trip atma aracı olarak kullanıyorsunuz. sonra da ay ben regl olacam heralde falan diye amk mun bahanesini soyluyosunuz. trip çekmek zorunda değiliz tabi ama çekiliyor işte değer verince.
      ···
    3. 3.
      +1
      kardeşim düşünsene amk her ay çükün kanıyor ve içinden bişey düşüyor biz regl olsak komple sıyırırdık kafayı
      ···
      1. 1.
        0
        Regl olsan durumu kabullenmiş olursun zaten ahaha
        ···
      2. 2.
        0
        panpa ben kabullenemezdim şahsen
        ···
      3. diğerleri 0
    4. diğerleri 1
   tümünü göster