/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2 -1
    O gülüşü, benim yanımda utanışı, beni kıskanması, bana her sarıldığında ben çekilirken daha da sıkı kollarının arasına alışı onu bu kadar özlemem unutmaya çalışmam ama becerememem sevdaya dahil mi? Özlüyorum deliler gibi. Seviyorum. Ama o sevmiyor.

    Yere düşmüştüm bir kere onun yanında kaldırmasını beklemiştim ama kaldırmamıştı bende sinirlenip kalmıştım. Sonra benden özür dilemişti. Onu affetmiştim. Çünkü onu sevmiştim.

    Onun sevmediği çocuğun -sedatın-doğum gününü kutladığım için sinirlenmişti. O da benim sevmediğim kızla bilek güreşi yapmıştı kafayı yemiştim. Tartışmıştık. Ama "gibtir git o zman sedatına dıbına koyiyim" diyip beni güldürmüştü tekrar barışmıştık.

    Ya çok sevmiştim kemal diye bir çocuk vardı onunla konuşmamı istemiyordu. Bende bana meaj attığını söylemiştim engelle demişti ama ben kemali üzmek istemediğimi söyleyip sen ona söylesen demiştim sonraki günün akşamı kemal beni engellemişti ne gülmüştüm ama.

    Onu çok sevmiştim. Bana herşeyin bittiğini söylediği gün bende bitmiştim. Çok kötü olmuştum. Çok seviyorum be. Yahu ben her gece ağlamazdım o her aklıma gelişinde hayatımda aklamadıüım kadar çok ağlamazdım. Çok sevdim. Ama bitmiyor işte o bitirsede bendeki o kalbimdeki sevgi bitmiyor. Gelicek diyorum kendi kendime geri dönecek. Ne demişler "o gemi bir gün gelecek…"
    ···
   tümünü göster