/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +22 -48
    Evet beyler abimin intikdıbını sonunda aldım.

    Abimin eski arkadaşı mahalladen Serkan ile beraber Cansuyu çağırdık. Sonra 80 bin lirayı verdi bize Serkan. Arabayı da geçirdik üstüne. Cansu biraz işkillenmiş gibi duruyodu.Ama devam etti.

    Arabayı geri aldıktan sonraki gün tefeci rolündeki Serkan ın ayarladığı izbandutlar ile gittim Cansu nun yanına. Serkandan aldığımız 80 bin lirayı izbandutlara verdik. Cansu daha da işkillendi.

    C:Hani 50-60 bin falandı borcu.80 bin lira verdik adamlara.
    B:Adamlar araba 80 bin edince hepsini almak istedi. Yapçak bişey yok bunlara bulaşmaya gelmez. Kurtulduk ya ona şükredelim.

    Tefeciyi oynayan arkadaşlar ve Serkan ile buluştuk. Serkan arabayı verdi bana 80 bin lirasını da geri aldı. Tefeciyi oynayanlara da teşekkür için yemek ısmarladık.

    2 gün sonra Cansuyu aradım. Abim in durumu iyileşti. Sana teşekkür etmek istiyo buluşalım bi yerde dedim. Sonra buluştuk bi cafede. Gelince ee abin nerde dedi. Hasta olduğu için yatıyo gel zütiriyim dedim.

    Bizim bi travesti Bilal var. Onun evine zütürdüm. içeriye girdiği anda vurdum ağzına bi tane. Napıyosun diye sıçradı. Yere yatırdım çıktım üstüne.Tro Bilal de yardım etti bağladık ellerini.Bu çığlık atmaya başlamıştı. Ağzını da bağladık bantla. Görmeniz lazım huurnun gözleri nasıl fıldır fıldır dönüyo.

    Direk indirdim pantolonunu 17 cm yannanımı kökledim zütüne. Nasıl çığlık atıyor kaltak. Baya bi gibtim bitirdim işimi. Bilale döndüm

    Ben:Gerisi sen de Bilalciğim
    Bilal:Tabi Ayol. Merak etme ağzına sıçıcam onun.Çağırıyım mı arkadaşlarımı.
    Ben:Bekle bi tane de erkek getiricem. Sonra çağır.

    Çıktım evden. Murat'ı aradım. Dedim abim hasta çok kötü acil dediğim yere gel dedim.iki alt sokağa çağırdım onu. Biraz konuştuk.Bak şurdan dedim eve doğru zütürdüm. Arkasını dönünce hemen cebimde tuttuğum etil alkollü mendili koklattım pekekente. Bayıldı hemen. içerden çağırdım Bilal i taşıdık içeri.Bi güzel bağladık.

    Sonra Bilal Travesti arkadaşlarını çağırdı. Hepsi direk murata girişti.Bi tanesinde 25 cm civari yannan vardı.Önce sen sok huur çocuğuna dedim.O da tamam ayol dedi.Tam sokuyodu Murat uyandı. Bağırmaya başladı. Bağladım ağzını. Travesti başladı gibmeye.Tam 15 dk gibti. Murat artık ağlıyodu.

    Diğer Trolar da Cansu ya girmeye hazırlanıyodu. Durun ben bir posta daha gibicem dedim. Hemen cansuyu serdim yere çıktım üstüne.Bu sefer züt deliğinden gibicektim. Tükürdüm zütüne yavaş yavaş girmeye başladım.Çatur çutur gibtim onu. Sonra da travestiler gibti birer birer boşaldılar zütüne.

    Travestilerin hepsi boşalınca bunları bağladık attık bi arabaya. zütürdük ormana. Bilal ile büyük bi çukur kazdık. ikisini de gömdük içine. Toprağın üstünden bile ağlamaları duyuluyodu. Yalvarıyolardı çıkaralım diye.Ben ise çıkardım yannanımı işedim toprağa.Tro lardan bitanesi dur yeğenim sal bana dedi.Çömdü yere zart zurt sıçtı toprağın üstüne.

    Travesti kardeşlerim, hepinize bir çorba ısmarlıcam bana yardım ettiğiniz için dedim.Ve hep beraber mutlu bir şekilde çorbacıya doğru yol aldık

    Ben abimin intikdıbını almış,hem de Cansu yu önce amdan sonra zütünden gibmiştim. Travesti abilerim de cikse doymuştu. Hepimiz mutluyduk.

    _SON_
    ···
   tümünü göster