/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    +19 -10
    Pampalar ilk başlığı açtığımda şu yok bu yok çugu diyen pampalar için 2. sinin açıp en azından yorumdakileri de katmaya çalışıcağım.

    1-Shameless:Komedi- dram aynı anda yaşayabileceğimiz görüp görebileceğiniz en taşşaklı en utanmaz dizi ismi üzerinde. Leyla ile mecnun gibi hem güldürüp hem üzebiliyor bu yönünün olması bence çok hoş.Bol Bol sex izlerken gülmek isteyen pampalar için en büyük önerimdir. 6 sezondur 12 şer bölümden oluşur.

    2-Dexter:Bu listede madem popülerleri de yazıyoruz. Dexter olmazsa olmaz bebek yüzlü katil. Dexter kan analisti olarak polisle birlikte labaratuar da çalışıyor aynı zamanda da kendisi katil, katilleri öldüren katil diyelim. Her sezonun bir büyük katili var . çok akıl dolu cinayetler işleyen katilleri öldürmeye çalışıyor Dexter pampamız. Polisiye sevenlere tavsiye edilir 8 sezondan oluşuyor her sezon 13 bölüm.

    3-Band of Brothers: imdb de en üst sırada yer alan mini dizidir.10 bölümden oluşur bölümleri uzundur.2. dünya savaşını anlatan bana göre en iyi dizidir. Belgesel tadında bir dizidir şu anda piyasada olan çoğu oyuncuyu bu dizide görebilirsiniz kesinlikle izlemeye değer. Resmen savaşta hissediceksiniz beyler.

    4-The Walking Dead: Bu diziyi yazmamın en büyük sebebi geçen yaptığım listedeki tepkiler.Şahsen 5. sezonda bıraktım. Sıkmaya başlamıştı ama henüz yeni bi' dizi izleyicisiyseniz kesinlikle izlemeniz gerekir hele ki ilk 3 sezon bana göre çok üst düzeydir.Es geçmeyin bi bakın emin olun keyif alırsınız 7. sezona geçicekler herhalde.

    5- The Sopranos: Yeni başlayanlar izlemesini tavsiye etmiyorum biraz dizi izledikten sonra geçmeniz ço kdaha iyi olucaktır.Tek kelimeyle efsanedir. Mafya dizisi isteyenler kesinlikle izlemeli. Yeni başlayanlar için daha basit diziler öneriyorum yoksa benim kendi en iyiler listemde en üstlerde yer alır bu dizi.6 sezondan oluşuyor bölümleri sezona göre değişiyor.

    6-Sherlock: Sherlock Holmes un günümüzde yaşadığını varsayın ve dizinin keyfini çıkarın zaten kendisi bir mini dizidir. Akıl dolu senaryosu vardır. Sherlock olduğu için akıl dolu olması gerekiyor zaten yine polisiye gizem sevenler izlesin.4.sezona geçtiler her sezon 3 bölümden oluşuyor bölümler 1,5 saat civarı sanırım.

    7-Lost:Popülerleri yazıyorum diye yazmazsam günah sayıalbilecek herkesin bildiği sevdiği saydığı izlemeyenlerin bin pişman olduğu bol bol gizem dolu dizi. Dizide öyle şeyler oluyor ki şaşırmaktan başka bi şey yapamıyosunuz bol bol şaşırıcağınız dizi konusunu yazmama gerek yok herhalde hepimiz biliyoruz işte.

    8-Prison Break: Yabancı Dizi izlemek isteyenler için ilk önerdiğim dizi hep prison break olur.Çünkü çok kısa süre içerisinde izleyiciyi içine alıyor.ilk iki sezonu yapıp final yapsalardı yüksek ihtimal izlediğim en iyi dizi olarak sayardım 4 sezondan oluşuyor. dizi final yapmış olmasına rağmen 2017 de devam etme kararı aldı. Yani şimdi diziyi izleyip yeni sezona yetişebilirsiniz.

    9-Gotham: Süper kahraman dizilerini yazmadığımı farkettim. Gotham süper kahraman tutkunları için kesinlikle izlenmesi gereken dizilerden.2.sezonu henüz izlemedim vakit bulamadığımdan batman penguen james gordon catwoman seven izlesin işte.

    10-The Flash: Yine süper kahraman seven pampalarım zaten izlemiştir ama izlemeyen varsa izlesin flash karakterini anlatan bi dizi işte pek bi şey yazmaya gerek yok yorumlardaki tepkilerle yaazıyorum bu dizileri.

    11-Rome:Tam bir başyapıt. Spartacus'ten sonra izleyecek dizi bulamıyorum aman Allahım boşluktayım spartacus naptın bana diyenler için kesinlikle tek önerim rome dur. 2 sezonluk bi dizidir. Bitmiş bi dizidir.

    12-Person of interest: Daha geçenlerde final yaptı hüzünlü bi final yaptı. Programlama yazılım , tarzı şeyler sevenler için kesinlikle izlenebilir.

    Düzenleme: Beyler ben Mr.Robot'u izlemedim çok yazmışsınız eminim güzeldir ama kendim izlemediğim için yazmak istemedim.

    Başka bi liste daha yapmıcam beyler bu son zaten 3-5 tane diziyi sizin baskılarınız yüzünden yazdım.Ama hepsi gayet kaliteli diziler. lütfen bana şu yok bu yok bu neden yok oç tarzı şeyler yazmayın.20 tane dizi yazdım toplamda senin istediğin dizinin burda olmaması çok normal pampa o yüzden gereksiz sövmezseniz sevinirim.iyi seyirler.
    ···
   tümünü göster