/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    -1
    şahsiyet çocuk tecavüzcülerini/tacizcilerini şöyle savunuyor olan bitende

    beyler ; inci sözlük birilerini teşhir etme, sosyal medya hesaplarını ,telefon numarasını fotograflarını ifşa etme platformu değildir. birilerinin istismarcı olması veya sizin görüşünüze degerlerinize aykırı tarzda davranması onu gelip burda ifşa etmeniz anldıbına gelmez ! bir istismarcı varsa onu devletin gerekli organlarına bildirirsiniz, ki suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur !
    bu tarz ifşalar yapan arkadaşların hesapları, sözlüğün kimsesizler mezarlığında yerlerini alacaktır.


    evet bu yazının genelinde verilmek istenen mesaj şudur

    beyler inci sözlük çocuk tacizcilerini ifşa edip onları linç ediceğiniz bir yer değildir çünkü böyle bir şey yapmanız bizim daha çok reklam almamızı engelliyebilir ve sürekli özgürlük adalet gibi kavramlardan bahsetmemize rağmen para söz konusu olduğunda bunların hepsini bir tarafa bırakırız. ayrıca çocuk tacizi sırf sizin görüşünüze uygun değil diye herkesin görüşüne uygun değil diye bir şey yoktur.

    evet arkadaşlar burdaki bir çok yazar iyi insan fakat bu kadar iyi insanın arasında bu kadar vasat ve gözünü para bürümüş hayattaki tek başarısı mod admin olmak olan tipler, bizim hayatımıza tek etki edebilecekleri yerden yani hesabı uçurmaktan tehdit ediyolar. olsun yazar kaydı açık değil mi? yedekte binlerce hesap yok mu? biz yine gireriz ve sizlerin hiç bir rekldıbına tıklamadan insanları uyarmaya sizin nasıl kokuşmuş bir admin grubu olduğunuzu burdaki iyi insanlara duyururuz.

    malum parti gibi yemin ediyorum. zaten çoğu da mensuptur.
    ···
   tümünü göster