/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    +144 -20
    Çok fazla yazamadığım diziler var entrylerde pampalar yazmış yeni başlık açıp 2. sini de yapacağım.
    1- Sons of Anarchy : Sözlükte baya izleyen pampalarımız var daha önce görmüştüm.Motor silah sex hepsi var. Gittikçe güzelleşen ender dizilerdendir.Efsane bi final yapıp bitirmişlerdir.7 sezon sürmüştür her sezon 13 bölüm.

    2- A young doctor\'s notebook : Mini dizidir kendileri izleyen hiç bir pampamın pişman olucağını düşünmüyorum dizi toplamda 160 dk. 2 sezondan oluşuyor 4 er bölüm. Her bölüm 20 dakika çok ama çok keyifli bi dizidir izleyin kesinlikle pişman olmazsınız. Harry Potter abimizde oynuyor.Müzikleri çok güzeldir.Kara mizah arayanlar bu diziyi izlesin.Harry abimiz moskova da doktorluğu 15 tam puanlı bitirmiş 1910 larda geçiyor bu arada.VE bunu bi hastaneye atıyolar çok eski püskü bi haftane sağlık ocağı tarzında düşünün.Onun maceralarını anlatıyor.Ameliyat sahneleri hem komik hem iğrenç olabilir.

    3-The last man on Earth : Dünyada kalan son erkeğin hiakyesini anlatıyor.Komedi dizisi başroldeki Phil tam bizim kafada diziyi izlerken \'\' ulan bende dünyada tek olsam aynen bu sapıklıkları yaparım \'\' diyosunuz.Bu dizimizde her bölüm 20 dakikadır 2 sezondan oluşmaktadır.Şiddetle tavsiye ediyorum beni güldürebilen nadir dizilerden.

    4-Spartacus: Aslında çok popüler olan dizileri yazmak istemesemde hala izlemeyenleri görünce üzülüyorum başlı başına efsane . Bol sex içeriyor.Eğer izlemeyi düşünen varsa ilk bi kaç bölümdeki efektlere aldırmayıp izlesin biraz abartılı olmuş sonradan düzeliyor onlar her sezon birbirinden güzel.Çok dizi izledim ama spartacusun yeri ayrıdır.4 sezondan oluşur isteyene izleyiş sırasını yazarım.(1.2.3.4. sezon olarak çıkmıyo hepsinin ayrı ismi var.)

    5-Vikings: Bu aralar çok popüler olan bi\' dizi bende çok severim. Bol savaş isteyen varsa izleyebilir.Şu anda 4.sezondalar 2 hafta sonra 11. bölümden devam edecek her sezon 10 bölüm 4. sezon 20 bölüm olucak.

    6-Breaking Bad:Popüler olmıcak dedim ama sonra yazmayınca tepki alıyoruz izleyin işte en iyi dizi diyin bunu söylerler.Fakat aksiyon meraklısı pampalarıma ilk sezonlar çok sıkıcı gelebilir aksiyon isteyenler prison break sons of anarchy spartacus gibi dizilere yönelebilir. 5 sezondan oluşuyor.

    7- Oz: Gerçek bi hapishane dizisi. Prison Breakten sonra hapishane dizisi arayanlara tavsiye edilir.Prison breakten çok daha iyidir bu konuda çünkü burdaki hapishane hiç bildiğiniz gibi değil her türlü pislik var.Başrol diye bi\'şey yok en sevdiğiniz karakterler her an ölebilir.6 sezon 8 er bölümden oluşur.

    8-Peaky Blinders: Henüz yeni bir dizi bu pampalarım. 3. sezondalar henüz bitmedi diye biliyorum bölümleri karışık çıkyıor her hafta çıkmıyor o yönden sıkıntılı 6 bölümü var her sezonun. ingiliz dizisi 1920 lerin sanırım ingilteresinde peaky blinders adında bi bahis grubu var.Aynı zamanda o kasabayı da yönetiyolar diğer gruplarla olan çatışmalarını anlatıyor.

    Şimdilik bu kadar yeter eğer isteyen varsa başka da yazabilirim ama fazla uzun olsun istemedim çok popüler diziler de olsun istemedim ama yinede bi çoğu popüler dizilerden oluştu kusura bakmayın lütfen. iyi seyirler.

    Düzenleme : Yorumlardaki arkadaşların yazdıklarından bazılarını yazıcam.Açıklamalarını yaparsam uzun sürer sadece isimlerini yazıyorum. Yorumda şu yok bu yok diye sövenler için yeni liste yaptım http://www.incisozluk.com...B1-dizi-%C3%B6nerileri-2/
    ···
   tümünü göster