/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +26 -2
    Öncelikle elips değil geoıd öğrende gel amk. Neyse konuya gelirse Yaradan kitapta geoıd dese nereden anlayacak ki insanlar?? Su zamanda sen bile ne olduğunu anlayamamışken onları eleştirmen saçma.

    Neyse amk cidden halim yok. Al şunu izle https://m.youtube.com/watch?v=GLqwEdC8HXY
    ···
    1. 1.
      +1
      Ateist bin cevap veremedin buna anca konuşursunuz zaten bide kendinizi cool ve zeki sanmazmısınız çıldırıyorum buna amk. Kesin biri sana ben ateist oldum çok havalı oluyo demiştirde sen o yüzden ateist olmuşsundur .
      ···
    2. 2.
      -1
      Geoid değil Geoit. ilk önce kudretli bir yaratıcı var ise 1 tane bile kusur olmaması gerekir onun kitabında. Kusurları insanlar yapar onu yaratan tanrı değil. Gel gör ki kuranda saydıkça sayabilecek kadar kusur var. 200 Milyon yılı aşkın dünyaya hüküm sürmüş dinozorlardan bahsetmez penguenlerden bahsetmez sadece arap çöllerinin coğrafyasından bahseder. Tanrı dediğin tüm dünyaya kitap yollar. muhafazid peygamber olduğunda elin kutuplarında alplerin de himalayaların da yaşayan insanların haberi nereden olacaktı? islamdan önce yaşayan insanlar neden cennete gidiyor? Bu haksızlık değil mi? En basitinden söyleyeyim geceleri gökyüzüne binlerce yıldız görüyoruz ama koskoca evrende katrilyonlarca kentilyonlarca ciksilyonlarca kadar yıldız var. hepsini görüp, sadece dünyada yaşam var demek ne kadar normal? ama sizin tanrınız öyle diyor. hani israf günahtı haramdı? madem israf haram neden o kadar gezegenler yıldızlar galaksiler yaratıldı?
      ···
   tümünü göster