/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10
    yaklaşık yarım saat önce çankırı baloğlu pastanesin veya çivitçoglu market civarlarında pkkyı öven sloganlar attılar ve bunun üzerine şahit olduğum kadarıyla,30 kadar kadar birbirine girdi.ilk kavgadan kaçan pkklılar 10 dakika sonra şımarık a.ş. civarında tekrar linç edilmek istercesine dövüldü ve 15 el silah sesi duydum.yaralanan varmı şuan bilemiyorum.zaten şımarık züccaciyenin karşısı emniyet müd.pkklılar polislerler tarafından emniyete yaka paça zütürüldü.şuan "burası girdap,kahrolsun pkk, ya allah bismillah allahuekber"sesleri duyuyorum.

    kesinlikle gerçek,şahit oldugum bir haberdir. inanmayanlar yarın veya 4 saate kadar haberci18.com a bakabilirler.

    sorarım size bunları kim bagrımıza soktu?ula bu neyin cesareti,sen ki (bu bahsettigim mekanlar kalabalık yerlerdir) böyle mekanlarda nasıl bağırabiliyorsun? hem de KÜRTÇE SLOGANLARLA?sizin ananızın dıbına kalem sokarım sen kimsin Türk'ün sabrını sınıyorsun orul orul oruspu çocukları kamplara 17 lik kızları kandırarak zütürüp gibinizi tatmin ederek hayvan gibi yaşayorsunuz..sizler de ölürsünüz başka bir piyonlarını gönderirler..sen kimsin ki ulan kahpe pekekent bunları ölümüne döveceksin..

    şuan sloganlar eşliginde yazıyorum

    şehitler ölmez, vatan ölmez..kahrolsun pkk...

    buna prim diyen kesinlikle aponun züt kılıdır.sözlüge veda etmiştim lakin bu oruspuların olayını bilin istedim.çankırıda yaşatmazlar bunları.ölümüne döverler.çankırıdayım ve buna şahit oldum. bilin işte anadolunun bagrında neler yaşanıyor..
    http://www.haberci18.com/...e-ve-silah-sesleri/12633/
    edit1:
    ···
   tümünü göster