/i/Tespit

  1. 1.
    +617 -510
    Başlıkta içenlere saygı duymuyorum derken şunu kast ettim ; sokak ortasında , sahil kenarında vs. halka açık olan yerlerde alkol içenlerden nefret ederim. Çünkü insanları rahatsız ediyorlar. Ayrıca içtikten sonra alkolün verdiği etkiyle çevredeki insanları rahatsız ediyorlar , bağırıyorlar ...

    Ben böylesi bir şeye saygı duymam açıkçası.

    içmek isteyen gider birahane veya pavyonda zıkkımlanır. Evinede zütürmesin arkadaş ; ne öyle evindeki çoluk çocuk veya komşun senin pisliğini koklamak zorunda mı ?

    içtikten sonra iradesine sahip çıkanlara eyvallah ama içenlerin çoğu içtikten sonra aslan kesiliyor hatta ben bunlara " içki içen hayvandır tespitini " yaptım.

    Ailenin veya kazandığın parayı niye böylesi pisliklere harcıyorsun arkadaş ? Bu zıkkımı içince " acıların mı diniyor ??? "

    O zaman herkes içsin !! böyle bir zihniyet var mı ya ?

    içme arkadaş , sigara içenlere saygı duyarım eyvallah ancak kapalı alanlarda içmemek şartıyla ! ve doğaya izmarit atmamaları şartıyla !

    Alkol içenleri sevmiyorum amk , içtikten sonra olması mümkün şeyler :

    > Trafik kazası
    > Karısını veya çocuklarını dövmek
    >Çevreye bağırmak , küfür etmek
    > Sebepsiz yere kavga etmek
    >Oradan geçen kızlara veya kadınlara bakarlar sonrada namus bekçiliği yapar anasını gibtiklerim !
    >Dahası ne amk paranı bir hiç uğruna harcıyorsun !

    Ayrıca şu tekel bayilerin içki ve alkol kısımları kapatılsın , sigara hariç , bakın ben sigara içmiyorum ama içenlerin öyle çevreye aşırı derecede bir rahatsızlık verdiğini düşünmüyorum ama alkol çok farklı. Satmayın şöyle şeyleri ! Ailelerin oturduğu yerlerde semtlerde çok rastlıyorum marketlerin çoğunda tekel ürünleri satılıyor ! Lan çoluğun çocuğun olduğu yerde böylesi pislikleri satan esnafların Allah belasını versin inşallah !!!

    Bizzat oturduğum apartmanın altında tekel bayi var amk. Adamlar ölümüne içiyorlar , oruspu çocuklar kahvede her yerde içiyorlar. Sonrada alkolün verdiği etki ile bağırıp duruyorlar , yoldan gelen geçenin anasına , bacısına , sevgilisine bakıyorlar hatta ben geçiyordum önlerinden adam benim zütüme bakıyordu !!! bu ne lan !!! Allah belalarını versin böyle yaratıkların !!!

    Alkol en büyük düşmanımdır kısaca ve yasaklanmalıdır satışı !!

    içmesinler ölmezler , ölenler olursada ülkemiz pisliklerden temizlenir ! ben babamdan bu terbiyeyi aldım arkadaş ben doğrudan yanayım açıkça söylüyorum , içene saygı falan duymam gebersinler amk !!!

    Son olarak ; Amerikan filmlerine falan görmüşsünüzdür , adamlar bildiğin alışveriş marketlerinde veya petrol ofislerinde falan kutularla alkol/içki alıyorlar su gibi içiyorlar çevreyede zarar vermiyorlar öyle ama Türkiye'de bir yudum alan aslan kesiliyor. Çünkü bizim milletimiz içmeyi bilmiyor o yüzden yasaklansın istiyorum. inşallah böyle bir yasa gelir inşallah...

    EDiT 1 : Beni yobazlıkla veya dindarlıkla suçlayanlar olmuş , lan siz her taku dine bağlamak zorunda mısınız. Ayrıca ben dindar birisi değilim amk . Ben deistim ayrıca.

    EDiT 2 : Sigaradanda rahatsız olanlar bana çatmış , peki kardeş oda yasaklansın daha iyi amk. Sigarayada karşıyım artık . Bütün tekel ürünleri yasaklansın .

    Sigara içenler iyi kötü içmeyenlere saygı gösteriyor( bakın bir daha söylüyorum iyi kötü dedim ) yanlarında falan içmiyorlar. Açık mekanda içiyorlar sigaralarını ama şu alkol içenler kudurmuş köpek gibi etrafa sağa sola saldırıyor!!!

    Son Edit : Sigara dumanından ben aşırı derecede rahatsız olan birisiyim duman kokusu öksürmeme neden oluyor. Bu sebepten çevremde sigara içenleri çoğu benden uzakta veya açık alanda içiyorlar. Ama olacaksa sigaranında yasaklanmasını istiyorum. Açıkça bütün tütün ve alkol ürünlerine karşıyım yasaklansın imha edilsin amk. Gidin meyve yiyin , taze yeşilliklerden faydalanın , hayatınızı zehir zemberek etmeyin.

    NOT : Bana yobaz veya Akp'li diyenler olmuş , Burada Açıklıyorum : Ben ATATÜRKÇÜYÜM ... tamam mı beyler , ben doğrudan yanayım. Aydın görüşlüyüm , araştırmacıyım vede hayatıma zarar veren her türlü şeye karşıyım. inancımı sorgulamak kimsenin haddine değil. Dini inancım sizi ilgilendirmez , din ve felsefe olarak Edip Yüksel , Caner Taslaman gibi ünlü profesörleri takip ediyorum...

    içkiye karşıyım diye beni yobazlıkla suçlayan aptallar , şimdi siz içki içinde çok mu modern ve seviyeli oluyorsunuz ??? içki ve Kumar bütün kötülüklerin anasıdır ... Tabi anlayana .

    Ben liberal görüşede sahibim ancak bireysel özgürlüğün çevreye zarar vermiyeninden , düzenin ve toplum ahlakının bozulmamasından yanayım !
    ···
   tümünü göster