/i/Tespit

  1. 1.
    +3


    1. şirinler komünizm temsilcileridir.



    Bu durum bana göre çok saçma. Sebebini sorarsanız çizen veya yayınlayanların siyasi görüşleri çizgi filmlere net olarak yansıyamaz, uluslararası kabul görülen bir çizgi filmde çocuklara net olarak bu yansıma gerçekleşmez.yardımlaşma çevreyle uyum her karakter tipi, (güçlü şirin romantik şirin vb.) dinle bir bağ kurulmaması, bir çizgi filmde olmaması gerekenlerdir sadece amaç çocuklardır. örn; kiliseye mum mu diksin.





    2. popeye temel reis.



    Suçlama abd'de şişen ıspanak stoklarının bitmesini sağlamak ve safinaz'ın güce tapması. Hangi çocuk böyle düşündü bilemem ama ıspanak besin değeri çok yüksek bir sebzedir. ve tüketimi kısmen temel reis sayesinde olmuştur. başarımı evet başarı, safinaz'ın bir kaba sakal bir temel reisle birlikte olması çizgi filmde olay yaratma konusudur, şimdiki izlediğiniz dizilerde bolca bu durumlar vardır.





    3. red kit yalnız kovboy olması



    yalnız olması bile eleştirildi, ruhsal açıdan pgibolojik sorunları var denildi. ağzındaki sigara yerine birde çöp taktılar adamın sigarasıyla bile uğraştılar, tek suçlular dalton kardeşler mi denildi. hayır onun yalnızlığı adaleti arayışı, daltonlar'ın bölgedeki geniş anlaşmalı suçlar işlemesi, çocuklara durum ne olursa olsun adaletten vazgeçmeyin olarak anlatılması durum budur.





    4. Bugs Bunny nın bencil ve sahtekar olması



    hayır efendim o tavşan elinde yıllardır, tüfekle onu avlamaya çalışan hayvana karşı durmuştur. yaşamak için planlar uygulamış ne bencilliği, sonra elindeki havuçla yerin dibindeki evinde mütevazı hayatına devam etmiştir. bana bir çocuk gösterin Bugs bunny, yüzünden bencil ve sahtekar oldum desin.





    5. Jetgillerin yaşam tarzı



    buradaki olay modern amerikan tarzı aile yaşdıbına karşı çıkmak. Sürekli para harcayan anne ve kızı, evdeki işleri sürekli robotlara yaptırmak ve bir teoride babanın hizmetçi robota aşık olması bu net değil. hayır arkadaşım buradaki olay teknolojiyi kullanmanın getirdiği kolaylıklar, hatırlarsanız kay kay tarzı bir şeyle bir yerden bir yere kolay ulaşım, uçan arabalar, hizmetkar robotlar, anlayış bir aile babası var. Amerikalılar senin kültürünü bir çizgi filmle bozamaz merak etme.


    ···
   tümünü göster