/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +6 -3
    müdür yardımcısının okulun bilgisayar laboratuarında ferre siteye girdiğini farkettikten sonra kapıyı iyice yumrukladım, yalnız kapıyı açması epey bi sürdü bi 3-4 dk sonra kapı açıldığında içerdeki tüm bilgisayarlar kapatılmış hatta ve hatta örtüleri bile örtülmüştü.. 
    +hayırdır hocam ne yapıyonuz burda ?
    -sanane olm, sen niye geldin ?
    +web sitesinde ufak düzenlemeler varmış da onları halledicem
    -oğlum gel bakalim buraya bak bu bilgisayarları açıyosun oyle masaüstünde falanhardsex falan bir sürü şey var, ne bunlar siliyosun bide geri geliyo nasıl silecez bunları ? ayıp değilmi yani buraya kız arkadaşlarinizla beraber geliyosunuz onların yüzüne nasıl bakıyosunuz ?
    +(aynı hocanın odasindaki bilgisayardan daha once 3-4 defa bu tarz spy lar silmişliğim vardır- ferreya hocanın girdiğinden emin olduktan sonra onceki 3 yilda işittiğim laflarin acisini çikartmaya başladim) vallaha hocam şerefsiz bunu yapan insanlar, insanda biraz utanma allanma olur neki yani burası toplu kullanılan biyer hayır git kendi odanda ne b.k yiyosan ye yani bu tarz işler olmaz burda. insan olamaz bunu yapan. kendi kız kardeşi annesi falan olsa yaninda ne yapacak acaba ?
    -neyse olum bırak adama kızmayı da temizle sen şunları biri görürse ayıp olur

    biraz daha bıraksaydı adamın önünde dümdüz gidecektim ama yinede epey bi içimi döktüm
    ···
   tümünü göster