/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    +32 -4
    Şimdiye kadar çok şey yazıldı çizildi ama birazdan yazacaklarımı hiç bir yerde ne duydunuz ne okudunuz. Ağır Spoiler içeriyor ve kesinlikle dizinin devamında ve finalin de bizi bekleyenleri anlatıyor. Herkesin kafasında şuanda Jon'un savaş sahnesi var Lord of the Rings sahnelerine benzetildi bazı sahneleri bu tamamen aldatmaca böyle düşünmemizi istiyorlar Şimdi size işin gerçek kısmını ve neler olacağını harfi harfine yazacağım. Beyler şimdiden söylüyorum yazacaklarım SPOiLER'dır...

    Önce hanedanın son üyesi Daenerys Targaryen ve ejerhalarıyla başlayalım. Gemilere atlayıp ejerhalarıyla lannister hükümdarlığını ortadan kaldıracak Sahip olduğu yere oturacak beyaz kelebeğim .Bu sezon finali de fazla birşey beklemeyin derim Sansa ölecek sadece onu söyleyelim. Sezon finali'nin son sahnesi khaleesi gemiler hazır bir şekilde ejderhalar uçarken gemilerin üstünde bitecek 1 sene bekliyeceğiz.

    Ve gelelim olacaklaraa. Savaşı kazanan ve lannisterları saf dışı bırakan khaleesi. Kuzeyin hakimi Jon Snow ile karşı karşıya gelecek sağdan soldan gelen gazla hareket edecek Başta pekekent beyin gazına gelip Daenerys Targaryen ve ejderhalarına savaş açacak . Ve jon snow kazanacak sadece savaşı değil 3 tane sadık ejderhasıda olacak.

    Jon un elinde öyle bir silah var ki bu silah ne çelikten ne demirden deri ve kemikten bir silah işte burada bacaksız efendi Bran Stark devreye giriyor ve Müstakbel amcası. Şimdi olayları daha iyi kavradık. Harfi harfine böyle olacak beyler her kelimesi her harfi Warg 'lık kapasitesini son safhasında Bran Ejderhaları kontrol edip savaşı Üvey abisine kazandıracak ve Taht'da oturacak. Ve Bran a vaad edilenler gerçekleşecek Onlar neydi hemen hatırlatalım geçmiş bölümlere gidecek olursa Three-eyed raven(3 gözlü karga) ağaçta karşılarken Bran'ı çok ilginç bir diyalog geçti Bran Artık yürüyebilecek miyim? sorusuna Hayır ama Artık Uçacaksın cevabını almıştı. ve Orda alsında geleceğe dair spoiler verildi. Bran Stark ejderha efendisi olduğunda ve Beyaz Kelebeğim khaleesi'm öldüğünde Kış gelecek ve Yaşayanlar ve Ölüler arasında ki büyük savaş başlayacak . Bu savaşta Hem ejderhalar hemde 2 tane kılıç kullanılacak birisi zaten Snow un elinde diğeri de Duvardan tombik arkadaşı getirecek babasından aldığı kılıcı. Ejderhalar ne kadar güçlü olsa da Ak gezenleri öldürecek kadar değil devreye bu kılıçlar girecek ölüler ortadan kalktığında. Finali de böyle olacak ve taht oyunlarının sonu gelecek.

    Not : Sansa ölecek dedim ama arya da olabilir Çünkü final de insanları ağlatacak üzecek bir olay olduğu söyledi bu iki karakterden birine veda edebilirsiniz beyler.
    ···
   tümünü göster