1. 1.
    +4 -5
    Evet beyler okumadan çugulamayın konu başlık kadar basit az bir şey değil (yazarken fark ettiğim bir değişiklik daha eskiden çuğu idi şimdi eksi oldu adı amk) . Öncelikle yatıyordum aklıma geldi böyle bir konu dedim başlık açam(aklımı gibeyim insan yatarken başka şeyler düşünür ), ancak yattığım için bu biraz taslak başlık olcak yarın bakarım duruma göre.
    Konumuza gelelim . Beyler yarak kürek bi tasarımımız var ya hani. Eskisini aradığımız. Bizim yaşadığımız olayı ekşiciler de yaşadı ama onlar ne yaptı? Direndiler entry sildiler. Düzelttiler tasarımlarını.
    Biz ne yaptık? *sirkan tasarımı değiştir* isimli bi başlık 2 gün trend sonra yine aynı tak. Niye? Çünkü burada ki ego muzu bu konudan bile tatmin ettik. Evet ego luyuz hepimiz. Düşüncemiz amaaaan banane trend e giren entry mi neden sileyim . Diğerleri silsin ben olmasam da olur. Ya da amaaan ne uğraşcam amk . Dönecekse döner zaten banane. Yalan yok bende böyle düşündüm. Bunu değiştirmeliyiz beyler.
    Eskiden ne güzel bi başlığı sayfalarca okurduk. niye? çünkü acaba @7 ne cevap verdi bu ne dedi millet ne dedi diye. Şimdi nasıl? Trenddeki başlığa bak ilk sayfayı gözden geçir çünkü zaten yanıtla diye bir şey var bi ton şey orada yazıyor . Artık @7 @25 @36 @31 yok kalmadı onun yerine helal et panpa(panpa bile yazılmıyor artık) çıktı
    Bunu değiştirmeliyiz beyler.
    Veletlerden kurtulmak için de fikirlerim var sizin de vardır ama yatcam şimdi onu yarın yazarım.
    ···
   tümünü göster