/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    0
    Evet beyler yanlış duymadınız. izleyemiyorum işte, çoğunuzun ağzının suyu aka aka izlediği o yıldız tilbe nin ferrelerini izleyemiyorum. Sanmayın ki hoşuma gitmiyor, sanmayın ki kadına gıcığım, sanmayın ki görünce midem bulanıyor. Aksine aşığım kadına...

    Evet nedeni bu, yıldızıma ilk gördüğüm andan beri aşığım, bunu kendime yeni itiraf edebildim. ilk izlediğimde kameraya doğru attığı o bakışı sanki bana atmıştı, içimi ısıtmıştı, ilk ve son izleyişimdi o kadını. pekekent lerin altında yatmasına dayanamıyorum beyler. En kötüsü de elinden bişey gelmemesi. Ulan ben yıldız tilbe için. iBRAHiM TATLISESE HEADSHOT ATTIM. Ama o yüzüme bile bakmadı. Başkalarının gibi altına yatışını izlemek gücüme gidiyor be, girdiğim sitelerde yıldız'ı görünce hemen sekmeleri kapatıyorum.

    Geçmişe sünger çektim dese, artık sana aitim dese hiç umursamadan anamın karşısına çıkarır 'bak bu gelinin' derim. Belki gelip yangede erik gibi kütür kütür diyeceksiniz ama elden ne gelir be panpalarım. Benim olmayan bir sevdiğim var işte hayatta, platonik aşkımla yaşamak zorundayım.
    ···
   tümünü göster