/i/Tespit

  1. 151.
    +1
    oğlan çocugu gibi değil de bir erkek gibi davranmaya başlarsanız siz ağlicanıza arkanızdan kızlar böyle ağlar. nasıl oğlan çocugundan erkekliğe geçiş yapabilirim diye merak ediyorsanız kadın - erkek dinamiğini çözmeli; feminist ve tatlı su pgibologları tarafından zehirlenmemiş kaynaklardan yardım alabilirsiniz. kafanızı da fazla yormayın başınıza geldikçe akıllanıyosunuz zaten. öpt. bye.
    ···
    1. 1.
      +1
      erkek gibi davranmak nedir oç? açıklasana. masumca sevmek, onu istemek, sadece ve sadece sevmek ne zamandan beri oğlan çocukluğu oldu? ulan illa dövelim küfredelim bin mi olalım? ağzına mı sıçalım? yani yok mu temiz bir aşk bu dünyada? illa gibişten başka hiçbir şey düşünmeyelim mi? bu mudur erkeklik? eğer buysa ben yokum amk..
      ···
      1. 1.
        +1
        sakin ol koç. kendine itiraf et daha iyisini bulamicağını düşündüğün için ezikliğinden, değersizliğinden dolayı bu kadar üzgünsün. 5 tane karıyla takıl bakalım daha aklına geliyor mu o kız. az araştırın. karılar bizim gibi hissetmezler. düşünebilirler ama içgüdülerini harekete geçirecek erkek davranışı değil bunlar. kadının içindeki o erkeği kendiniz öldürüyosunuz bu ezik hareketlerle. kadına çölde bi bardak su muamelesi yaparsan tabii ki senden tiksinir. ben enayimiyim bu aptala kendimi verim diye düşünür. erkek olun. erkek adam kaybetmez, kaybedilir.
        ···
      2. 2.
        0
        suku kardes. Adam hakli bu kezbanlarin zütünü kaldirdigimiz icin onlar da bizi cepte görüp gibine sallamiyor. Ustamin da dedigi gibi erkek adam kaybetmez, kaybedilir. Kaybetme korkusuyla yaklasmayin kiza, o erisilmez, gizemli kisi siz olun. Sallamayin fazla, biraz ilgiyi kesin ve görün nasil kiymete biniyorsunuz
        ···
   tümünü göster